Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

«Γυναίκα Unique ‘12» στο Ζάππειο Μέγαρο.



΄Η  ετήσια  εικαστική έκθεση  της γκαλερί Art Kolonaki «Γυναίκα Unique ‘12» 
ανοίγει τις πύλες της  στο φιλότεχνο κοινό για τέταρτη συνεχή χρονιά, από 21-23 Δεκεμβρίου 2012, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στην έκθεση που πραγματοποιείται  με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την  Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με τη  σύμπραξη της  εικαστικής ομάδας  Art Way πρόκειται να παρουσιαστούν
έργα Τέχνης σύγχρονων Ελλήνων εικαστικών δημιουργών με θέμα τη Γυναίκα.

Μάνα, εργαζόμενη, ερωμένη, νοικοκυρά, αγία, αγωνίστρια, η μορφή της γυναίκας έχει αποτυπωθεί από τους εικαστικούς, ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ανθρωποκεντρικό θέμα.  

Σκοπός  αυτής της σημαντικής για τα Ελληνικά εικαστικά δρώμενα έκθεσης ὀμως, είναι να ενώσει τις φωνές αξιόλογων σύγχρονων εικαστικών δημιουργών, για να αναδείξουν μέσα από από αυθεντικά έργα καλλιτεχνικής έμπνευσης καί δημιουργίας  τη μοναδικότητα της Γυναίκας.

Στην έκθεση την οποία θα προλογίσει θεωρητικά ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς συμμετέχει και ο Κώστας Ευαγγελάτος, με μια ζωγραφική  σύνθεση του από τη σειρά Bodygraphics.

Είσοδος ελεύθερη


2 σχόλια:

  1. Το μεγαλύτερο δρώμενο τέχνης και πολιτισμού στην ΑΘΉΝΑ στα πλαίσια του Φεστιβαλ Εικαστικών τεχνών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετο δρώμενο τέχνης και πολιτισμού με τη συμμετοχή των κορυφαίων του ελληνικού και διεθνούς πολιτισμού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΆΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΠΕΤΜΕΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.