Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

"Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά" για το ΜαντζαβινάτειοΕδώ και δεκαετίες το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο είναι συνυφασμένο με τη ζωή της Παλλικής. Οποιαδήποτε υποβάθμιση στο ρόλο και στη λειτουργία του θα αποτελέσει ακρωτηριασμό μιας ολόκληρης επαρχίας αφού θα καταστήσει προβληματική την κάλυψη των αναγκών υγείας των Παλλικισιάνων.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θεωρεί την οποιαδήποτε συζήτηση για κλείσιμο ή συγχώνευση του Μαντζαβινάτειου με το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς  ένα κακόγουστο αστείο.

Όλοι μαζί θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου όχι απλά να διατηρήσουμε το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο ένα ζωντανό κύτταρο της Παλλικής αλλά και να εγγυηθούμε την εύρυθμη, σύγχρονη  και αναβαθμισμένη λειτουργία του.

Αργοστόλι 26-12-2012
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.