Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ Κράνης


Την Παρασκευή  14 Δεκέμβρη, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ  Κράνης  Κεφαλονιάς, περιόδευσε την πόλη Αργοστολίου , μοιράζοντας ανακοίνωση κατά της νέας γιγαντιαίας  φοροεπιδρομής  στον Ελληνικό λαό από την κυβέρνηση του μνημονίου και της τρόικας.

Απέναντι σ΄αυτήν την απαράδεκτη φορολογική πολιτική που αναδιανέμει τον πλούτο  προς όφελος των σύγχρονων "ολιγαρχών" οφείλουμε να αντισταθούμε, προκειμένου να επιβιώσουμε ως λαός, ως πολίτες, ως κοινωνία.

Οφείλουμε να προτάξουμε την ανάγκη για μια ριζική φορολογική μεταρρύθμιση , η οποία με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη θα φορολογεί τον πλούτο και θα ενισχύει τον λαό.

Αγωνιζόμαστε να σταματήσει, εδώ και τώρα, η φοροληστεία!

Στον αγώνα αυτόν που μας αφορά όλους κανείς δεν είναι μόνος.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΚΡΑΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.