Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Θ. Μιχαλάτου




Αγαπητές Συνδημότισσες,
Αγαπητοί Συνδημότες


Οι Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων φέρνουν στην ανθρωπότητα το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου. Ένα μήνυμα που μας γεμίζει ελπίδα, πίστη και αγάπη.

Σίγουρα διανύσαμε μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα και έννοιες. Όμως δεν πρέπει να χάνουμε την αισιοδοξία μας και να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο.

Διαθέτουμε δύναμη ψυχής και δυνατή θέληση και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να βγούμε από το σημερινό αδιέξοδο και να χαρίσουμε σε εμάς και στα παιδιά μας ήρεμες και γαλήνιες μέρες.

Εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να φωτίσει τη σκέψη μας, να δικαιώσει τις επιλογές μας και να ανταμείψει τις  θυσίες μας.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.