Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ανακοίνωση – Κάλεσμα της Κίνησης ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ: «Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης»Ανακοίνωση – Κάλεσμα
«Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης»

Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Ιστορίες Κρίσης», η Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ διοργανώνει στις 19/12/2012 Ανοιχτή Συνάντηση Διαλόγου με θέμα «Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

Στόχοι της συνάντησης διαλόγου είναι:
  • να αναδειχθεί η σημασία και ο ρόλος των αυτο-οργανωμένων ομάδων κοινωνικής αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης
αλλά κυρίως να υπάρξει:
  • ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας,
  • ενεργός υποστήριξη και στελέχωση με εθελοντές,
  • ενδεχόμενη συνεργασία και συντονισμός μεταξύ των ομάδων,
  • ανάληψη νέων πρωτοβουλιών δράσης και αλληλεγγύης.


Για την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό της εκδήλωσης, η Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ καλεί στην επόμενη εβδομαδιαία συνάντηση της (Τετάρτη, 5/12/2012, ώρα 18:30, Αίθουσα Β02 του Τ.Ε.Ι.) εκπροσώπους και μέλη ομάδων και δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, προκειμένου:
  • να συμμετέχουν από κοινού στην διαμόρφωση του προγράμματος της Ανοιχτής Συνάντησης Διαλόγου με θέμα «Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης»,
  • να προετοιμάσουν συνοπτικές παρουσιάσεις των δράσεων τους και
  • να συζητήσουν τις πρωτοβουλίες και δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ
Email: dialogosdrasi@kefalonialive.gr
Web-Site: www.esto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.