Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Συλλογος γονεων και κηδεμονων του Δημοτικού Σχολείου Σάμης - Ευχαριστίες


 Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΜΗΣ  θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Γιώργο Κλαουδάτο για τους χυμούς και τα αναψυκτικά που προσέφερε για τη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ γιορτή του σχολείου μας κα να ευχηθεί καλές δουλειές στη νέα προσπάθεια που κάνει στην πόλη μας. 

Επίσης ευχαριστούμε το φούρναρή  μας κ.Βαγγέλη Χρηστάτο για τα τυροπιτάκια που μας δώρησε και για τις καλές τιμές που μας έκανε, για να εμπλουτίσουμε το μπουφέ  της γιορτής μας με χριστουγιεννιάτικα εδέσματα.

Θα  θέλαμε επίσης να γνωστοποιήσουμε ότι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας με έξοδα του Δ.Σ., έγινε ανάδοχος γονέας ενός παιδιού, μέσω της οργάνωσης Action Aid. Παροτρύνουμε λοιπόν όλους τους σχολικούς συλλόγους του νησιού μας να κάνουν το ίδιο, αφού τα  χρήματα είναι ελάχιστα, ανέρχονται  δηλαδή στο ποσό των 3,15 ευρώ το μήνα για  κάθε μέλος του  Δ.Σ.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές, με λιγότερο άγχος και φόβο για τη νέα χρονιά που έρχεται.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.