Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Δεύτερη ανοιχτή συνάντηση διαλόγου

Δελτίο τύπου - Πρόσκληση

Ιστορίες κρίσης:
 «Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης»
Δεύτερη ανοιχτή συνάντηση διαλόγου
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ώρα 6 το απόγευμα, ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Η Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ σας προσκαλεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. στο κτίριο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε Ανοιχτή Συνάντηση Διαλόγου με θέμα:

ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
και συνομιλητές:
την Ελένη Κονιδάρη, Ψυχολόγο
και Εκπροσώπους Κινήσεων & Πρωτοβουλιών Πολιτών

Η εισήγηση, σε συνδυασμό με την προβολή βίντεο και τις σύντομες παρεμβάσεις των εκπροσώπων θα λειτουργήσουν ως έναυσμα για την ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Έρη Κρεμμύδα.

Η Ανοιχτή Συνάντηση είναι η δεύτερη του κύκλου με γενικό τίτλο: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΡΙΣΗΣ, που έχει στόχο να ανοίξει τον δημόσιο διάλογο σε θέματα που σχετίζονται με τις εκφάνσεις και επιδράσεις της κρίσης στον χώρο της οικονομίας, της κοινωνίας, της παιδείας, της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού, μέσα από τον οποίο θα προκύψουν και θα διαμορφωθούν συλλογικές δράσεις και αποφασιστικές παρεμβάσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για:
  • νέες δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
  • την συνεργασία των Κινήσεων & Πρωτοβουλιών,
  • το συντονισμό των δράσεων τους, καθώς και
  • την από κοινού προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των συμπολιτών μας.

Η είσοδος και η συμμετοχή στη συζήτηση είναι ελεύθερη για όλους και η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Η πρόσβαση στον χώρο του ΤΕΙ γίνεται από την παραλιακή λεωφόρο (πύλη ΤΕΙ δίπλα στο super market «Βερόπουλος»).

Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.