Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Καταγγελία της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου από τη Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
       ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


ΠΡΟΣ : Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς  κ. Νίκο Ανουσάκη

ΘΕΜΑ : «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ»

Κύριε Πρόεδρε,

Ζητάμε να προταχθεί ως κατεπείγον θέμα συζήτησης στην συνεδρίαση της 10.12.2012, η καταγγελία της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που έκδωσε η κυβέρνηση. Η επιβεβαίωση της απόφασης του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στο να μην υπογράψει καμία διαπιστωτική πράξη απόλυσης των εργαζομένων, σήμερα σημαίνει , ότι ο Δήμος πρέπει να συμπαρασταθεί στον αγώνα των εργαζομένων με κάθε τρόπο και μέσο.

Ο στόχος είναι να παραμείνουν στη δουλειά τους και να ανακληθεί οριστικά η απόφαση «περί διαθεσιμότητας» που ανοίγει τον δρόμο για απολύσεις.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τους Δημάρχους Αθήνας και Θεσσαλονίκης οι οποίοι προπορευμένοι και της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, προχωρούν στην υλοποίηση της απόφασης της συγκυβέρνησης υπονομεύοντας και εκβιάζοντας τους εργαζόμενους με Εισαγγελείς και με την μη πληρωμή τους.   

Αργοστόλι 9 Δεκέμβρη 2012

 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Νίκος Γκισγκίνης
Σταύρος Γρηγορόπουλος
Γιάννης Κουρούκλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.