Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

TEI Ιονίων Νήσων - Λήξη Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας




ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ





Δελτίο Τύπου
Λήξη Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας

Όπως και πέρυσι, το τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, διοργανώνοντας τη δική του εβδομάδα επιχειρηματικότητας. Από τις 18 μέχρι τις 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε μια σειρά από εκπαιδευτικές εκδηλώσεις σε θέματα επιχειρηματικότητας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο ομιλίες μέσω τηλεδιάσκεψης, ένα εργαστήριο πραγματοποίησης συνέντευξης, αλλά και παρουσιάσεις εργασιών από πρωτοετείς φοιτητές.

Για ακόμα μία φορά, η προσέλευση των φοιτητών ήταν μεγαλύτερη από την αναμένομενη, ενισχύοντας μας το κίνητρο για τη συνέχιση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων.

Ευχαριστίες

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας στήριξαν για την πραγματοποίηση αυτής της εβδομάδας:

Τον κ. Δημήτριο Σκλαβενίτη και την Interface Team για τη δημιουργία και αναπαραγωγή του προωθητικού έντυπου υλικού.

Τον κ. Α. Στεφανίδη, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών Ελλάδος, για την ομιλία του.

Τον κ. Ι. Νικολάου, Λέκτορα του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Τους καθηγητές κ. Ι. Καρύδη για τη πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού εργαστήριου, την Δρ. Χρ. Μπαμπάτσου για τη συνεργασία και την επίβλεψη των παρουσιάσεων των πρωτοετών.
Το τεχνικό και γραμματειακό προσωπικό για την υποστήριξη.

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.