Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κώστας Ευαγγελάτος - ART Weekends


"ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ" ΣΤΟ  ART STUDIO EST ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη φάση  λειτουργίας των ART Weekends στην εικαστική έδρα του ART STUDIO EST του Κώστα Ευαγγελάτου. 

Η δεύτερη φάση συνεχίζεται την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο 7, 9 , και 10 Δεκεμβρίου από 11.30- 14.30. Εκτίθενται  πρωτότυπα ανέκθετα έργα τέχνης (σχέδια, λάδια, ακρυλικά, μικτής τεχνικής), εκδόσεις τέχνης, λευκώματα, ημερολόγια, κατάλογοι εκθέσεων και ποιητικές συλλογές, και παρουσιάζονται συνθέσεις ζωγραφικής, κολλάζ και επιζωγραφισμένες γεωμετρικές κατασκευές, μικρών διαστάσεων, σε προσιτές τιμές, κατάλληλες για μικρούς χώρους, γραφεία και δώρα.

Με το γενικό τίτλο: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ, ο Κώστας Ευαγγελάτος σας προσκαλεί στο χώρο του, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στην οδό Πρατίνου 87 και Αντήνορος, πίσω από την Εθν.Πινακοθήκη, στην Αθήνα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ART WEEKENDS: Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2012
Ωρες επίσκεψης: Κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΗ, από 11.30 έως 14.30

Πληροφορίες¨: 210 72942596944621286




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.