Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς - Θερμή και μεγάλη η ανταπόκριση στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της Πρωτοβουλίας και ΡΟΤΑΘερμή και μεγάλη ήταν χθες το βράδυ η ανταπόκριση του κόσμου στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι αλληλεγγύης , που συνδιοργάνωσαν  η  Πρωτοβουλία και  η  ΡΟΤΑ για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Σήμερα που η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά από την πολιτική του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, την επιθετικότητα του κεφαλαίου, την εφαρμογή του 3ου κατά σειρά καταστροφικού μνημονίου, αποδεικνύεται ότι η Ελληνική κοινωνία έχει αντιστάσεις που γίνονται συνεχώς πιο ισχυρές και η αλληλεγγύη δεν λείπει αλλά αντίθετα ξαναζωντανεύει σαν πολιτιστική και εθνική αξία που πάνω στην βάση της αναπτύσσεται το κίνημα δημοκρατικής ανατροπής της κυβέρνησης του μνημονίου και της τρόικα

Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου στις πρωτοβουλίες μας, μας δίνει δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε πιο μαζικά και αγωνιστικά για την απαλλαγή της χώρας από την κατοχή των μνημονίων και τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.