Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κώστας Ευαγγελάτος - Η παρουσίαση του ημερολογίου Αrt-Εst 2013 στην έκθεση της ομάδας Αrt Way


Έγιναν με την προσέλευση πολλών φιλοτέχνων στο χώρο τέχνης του art-cafe JKολωνάκι, στην Αθήνα, τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης 40 σύγχρονων εικαστικών καλλιτεχνών που διοργάνωσε  ART WAY.

Τα έργα με ποικιλία θεματογραφίας και τεχνικών αντιπροσωπεύουν τις εικαστικές αναζητήσεις νέων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών. Παράλληλα έγινε η δεύτερη παρουσίαση στην Αθήνα του συλλεκτικού Ημερολογίου ART-EST, 2013  του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο " ΙΔΕΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ". Το Ημερολόγιο του καλλιτέχνη κυκλοφορεί για έκτη χρονιά στο Βιβλιοπωλείο Ιανός, όπου έγινε και η πρώτη παρουσίαση του, και εκδόθηκε με χορηγία και επιμέλεια της Protogon.uk.

Με ομιλία του ο γνωστός ιστορικός τέχνης και συγγραφέας Λεόντιος Πετμεζάς, ανέλυσε αισθητικά τα έργα του Ημερολογίου αναφέροντας:  ”Eνα σημαντικό εγχειρίδιο τέχνης που σίγουρα κοσμεί τους χώρους στους οποίους το αναρτούν, δίνοντας τη δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό φιλότεχνου κοινού να έ ρθει σε άμεση επαφή με την απόλυτα υψηλή τέχνη του εμπνευσμένου δημιουργού Κώστα Ευαγγελάτου και να διδαχτεί πολιτιστικά από τις εξαίρετες ερωτικές εκφάνσεις και τις ευφάνταστες συλλήψεις που παραθέτει σ' αυτό ο καλλιτέχνης”.Η έκθεση στο JK, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19, Κολωνάκι, Αθήνα θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.