Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Θ. Μιχαλάτος - Οδός Γ. Αρσένη


Αργοστόλι 07-02-2013

Στη χθεσινή συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο σχετικά με την εφαρμογή του σχεδίου ΑΘΗΝΑ στα Επτάνησα, καθοριστική ήταν η ανάμειξη του κ. Γεράσιμου Αρσένη.

Είναι κοινά αποδεκτό από τους συμπολίτες μας ότι ο κ. Αρσένης είναι ένας αξιόλογος πολιτικός ο οποίος εμπνεύστηκε και υλοποίησε τη δημιουργία του ΤΕΙ στο νησί μας.

Η πρόταση του Δημάρχου για μετονομασία τμήματος της οδού που οδηγεί στο ΤΕΙ σε οδό ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΡΣΕΝΗ είναι ευκαιρία για να ανοίξει η συζήτηση και να βρεθεί ο πιο δόκιμος τρόπος για να τιμήσουμε τον μεγάλο Κεφαλονίτη πολιτικό. Μια συζήτηση βέβαια που έρχεται καθυστερημένα.

Ως δημοτική παράταξη αντιπροτείνουμε την ονομασία του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζει τα τμήματα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι, σε ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ και τη δημιουργία αρχείου με το έργο του και την συνεισφορά του τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. 

Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.