Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κώστας Ευαγγελάτος - Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής "Ιδεογραφικές μορφές και συλλήψεις".


Εγκαινιάστηκε με σημαντική επιτυχία στο ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, η μεγάλη ατομική έκθεση ζωγραφικής  του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο:
"Ιδεογραφικές μορφές και συλλήψεις".

Η έκθεση περιλαμβάνει χαρακτηριστικές ζωγραφικές συνθέσεις του διακεκριμένου εικαστικού δημιουργού Κώστα Ευαγγελάτου. Στην πολυμορφική και ιδιότυπη αισθητική αναδρομή του,  από το 2000-2012 εκτίθενται έργα ζωγραφικής (σε καμβά, χαρτόνι, ξύλο-αλίκτυπες φόρμες, ύφασμα), με πρόσωπα και σώματα, επιζωγραφισμένες κατασκευές, με εννοιακά στοιχεία, μορφές  και σύμβολα ιδιαίτερης αρχαικής ομορφιάς και διαχρονικής παρουσίας.

Τον Κώστα Ευαγγελάτο παρουσίασε με ομιλία της στο πολυπληθές φιλότεχνο κοινό η ιστορικός τέχνης του Βαφοπούλειου κα Έλλη Κοκκίνη-Καπλάνη και η τιμητική έκθεση εγκαινιάστηκε από την Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου κα Θεοδώρα Λειψιστινού, δημοτική σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παρόντες στα εντυπωσιακά εγκαίνια εκπρόσωποι πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων της Θεσσαλονίκης, πολλοί καλλιτέχνες και φιλότεχνοι που εξέφρασαν επαινετικές κρίσεις για την εικαστική κατάθεση του καλλιτέχνη.

------------ Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 26  Φεβρουαρίου 2013.

 Η είσοδος είναι ε λ ε ύ θ ε ρ η για το κοινό.

 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:

Τρίτη – Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Σάββατο: 17:00 - 21:00
Κυριακή:  09:00 - 14:00
Δευτέρα:  KΛΕΙΣΤΑ

Κ.Ε.,τηλ.:6944621286

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.