Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δραστηριότητα Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Σάμης


Ευχαριστούμε τον Νίκο Ρασσιά και το κατάστημα ΜΑΜΟΥΘ, για την ευγενική χορηγία των έξι βιβλίων που δώρισε σε Μαθητές του Γυμνασίου μας τον Ιανουάριο!

============

Αισθανόμαστε την ανάγκη, χαρά και υποχρέωση ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Σάμης να ευχαριστήσουμε τον πατριώτη μας, κάτοικο Αθηνών, κυβερνήτη της Πολιτικής Αεροπορίας, Ευάγγελο Δημουλά, για την παραχώρηση-εκμίσθωση προς το σωματείο μας με την επωνυμία «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Γυμνασίου Σάμης», του οικοπέδου παραπλεύρως του Γυμνασίου μας.  

Η διευκόλυνση του εν λόγω αγροτεμαχίου, όσο θα βρίσκεται στην διάθεση του Συλλόγου μας, θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση του πάρκινγκ στον προαύλιο χώρο του Σχολείου, επιπλέον στην είσοδο και έξοδο των Μαθητών Νηπιαγωγείου, Γυμνασίου, Λυκείου και την ασφαλή επιβίβαση και αποβίβαση των Μαθητών, έτσι ώστε να μην κινδυνεύουν από την κίνηση οχημάτων! 

Επιπλέον για τον λόγο ασφάλειας, αισθητικής και υγιεινής, προβήκαμε σε καθαρισμό του νοτίου τμήματος που συνορεύει με τον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο νόμιμος ιδιοκτήτης του αγροτεμαχίου περί των 1250 τμ. κ. Ευάγγελος Δημουλάς, άμεσα και ως το τέλος των διεργασιών του συμφωνητικού εκδήλωσε την θετική του απάντηση, με ευγένεια και μεγάλη προθυμία για την συμμετοχή-διευκόλυνση στον τόπο,  χωρίς  την διαμεσολάβηση τρίτου (ιδιώτη η φορέα).

==========

Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρία Χ. ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ Α.Ε. για την πολύ σημαντική προσφορά της στο Νηπιαγωγείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σάμης, για τα δωρεάν υλικά και εργασία προς διαμόρφωση και καθαρισμό του  ιδιόκτητου αγροτεμαχίου, που μίσθωσε ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου, παράπλευρως του Σχολείου μας.

Ο Πρόεδρος της Εταιρίας κ. Παναγής Παπαδημάτος εκδηλώνει διαρκώς την ευαισθησία του σε τεχνικά κυρίως ζητήματα που διαχειρίζεται ο Σύλλογός μας.

Ειλικρινά τον ευχαριστούμε!   

=========== 

Προς: Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερικής Ενότητας Κεφαλληνίας

Προς:  Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
           κ.Σωτήρη Κουρή
 
Αξιότιμοι, Κύριε Αντιπεριφερειάρχη, Κυρία Διευθύντρια Τ.Ε. Περιφερικής Ενότητας Κεφαλληνίας,  θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την  άμεση ανταπόκρισή σας στην επιστολή μας προς εσάς της 19-11ου – 2012 και τα αιτήματά μας, για την ασφάλεια των μαθητών και καλή λειτουργία του οδικού δικτύου έμπροσθεν του Γυμνασίου μας. (Αναλάμποντες προειδοποιητικοί φανοί, πινακίδες, φωτεινές διαγραμμίσεις). 

Είμαστε ευγνώμονες σε εσάς  όπως επίσης στην εργατικότητα και προθυμία των υπαλλήλων της Περιφέρειας και εκτελεστών του έργου σας, τους κ. Δημήτριο Φιλλιπάτο και Αναστάση Στεφανάτο. Σας ευχαριστούμε εκ μέρος των Μαθητών, Καθηγητών και γονιών του Σχολείου μας.   

=========== 

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Σάμης            

Αγγελάκη         Παρασκευή      
Μιχαλάτος       Δημήτρης           
Παπαδάτος       Σταύρος           
Παυλάτου        Φωτεινή           
Πετράτος         Αντρέας            
Σπαθή              Ουρανία           
Σταματελάτου Αθανασία         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.