Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς - Κανείς δεν μπορεί να μας τα πάρειΗ καταστροφική πορεία του Μνημονίου περνάει πάνω από την Κεφαλονιά με την απόφαση της συγκυβέρνησης να ξηλώσει τα ΤΕΙ  και να  μας μετατρέψει  σε άγονη βραχονησίδα   καταστρέφοντας  χιλιάδες οικογένειες φοιτητών  μετατρέποντάς τους σε φτηνά εργατικά χέρια.

Η επιτροπή των αρμοδίων παραγόντων έχει καλέσει σε συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου , την Τετάρτη στις 1.00 μμ.

Θα συμμετάσχουμε σαν Πρωτοβουλία Πολιτών με όλες μας τις δυνάμεις γιατί είναι μια υπόθεση που αφορά όλη την κοινωνία της Κεφαλονιάς.

Προειδοποιούμε όμως τους φοιτητές και την τοπική κοινωνία  να μην περιμένει τίποτε από εκείνους που υποκριτικά κλαίνε γοερά τώρα και ταυτόχρονα υποστηρίζουν την μνημονιακή πολιτική.

Πρέπει η οι φοιτητές και οι κοινωνία να πάρουν την τύχη και τον αγώνα στα δικά τους χέρια με μαζικότητα  και  χωρίς αυταπάτες  να αξιώσουν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το καταστροφικό νομοσχέδιο.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙς 1.00 μμ  ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΤΑ ΤΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.