Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Επιστολή γονέων των φοιτητών για το κλείσιμο των ΤΕΙ


Αργοστόλι, 04/02/2013

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Α. Τ. Ε. Ι ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
 
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Οι Δημόσιες Σχέσεις και η Επικοινωνία είναι ένας σύγχρονος κλάδος, αναγνωρισμένος και ανεπτυγμένος στις χώρες του Δυτικού Κόσμου. Το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Αργοστολίου είναι ένα νέο και δυνατό τμήμα που έχει άριστη υλικοτεχνική υποδομή και δικές του εγκαταστάσεις.

Με βάση τα ανώτερα εμείς οι γονείς που έχουμε επενδύσει χρήματα για να πραγματοποιήσουν τα παιδιά μας τα όνειρά τους, που έχουμε δώσει τους εαυτούς μας και τη ψυχή μας και τώρα βλέπουμε τα χαμόγελά τους να σβήνουν, τη θλίψη μέσα στα μάτια τους δηλώνουμε πως θα είμαστε δίπλα τους. Θα τα στηρίξουμε μέχρι το τέλος. Θαυμάζουμε το σθένος τους και είμαστε περήφανοι γι’ αυτά. Θα είμαστε μαζί τους σε όλες τις προσπάθειες. Όποιος τα βάζει με τα παιδιά μας τα βάζει και μαζί μας.

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Ονοματεπώνυμο Γονέα

Υπογραφή

*Η επιστολή εφόσον  υπογραφεί, να σταλεί ταχυδρομικά στη διεύθυνση του τμήματος, ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση, Αργοστόλι Κεφαλληνίας, Τ.Κ. 28100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.