Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων - Επίσκεψη στην Αρχαία Κράνη
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Κεφαλονιά, 11 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΑΝΗ

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας (ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων) και η ΛΕ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων (ΥΠ.ΠΟ.Τ) σας καλούν σε έναν περίπατο αρχαιογνωσίας στα Κυκλώπεια Τείχη της αρχαίας Κράνης την Κυριακή 13 Μαΐου 2012.
Την ξενάγηση θα κάνει ο έφορος αρχαιοτήτων κος Ανδρέας Σωτηρίου, ενώ η ομάδα των Σαμαρειτών Κεφαλονιάς θα καλύψει υγειονομικά την εκδήλωση.
Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους τους φοιτητές όλων των Τμημάτων του Α.Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων και για όλους τους Κεφαλονίτες.
Τρόποι συμμετοχής:
  1. Με πούλμαν από τον σταθμό ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας Α.Ε. (Αργοστολίου). Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής (κλήσεις & sms) στα τηλέφωνα: 6984536761, 6988925390. Η αναχώρηση θα γίνει από το ΚΤΕΛ Αργοστολίου στις 11:15 π.μ.
  2. Πεζοπορικώς. Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής (κλήσεις & sms) στα τηλέφωνα: 6989436046, 6986606730. Η αναχώρηση θα γίνει από τον προαύλιο χώρο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας στις 10:00 π.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012.
Απαραιτήτως οι εκδρομείς θα πρέπει να έχουν τον ακόλουθο εξοπλισμό και προμήθειες: μποτάκια ορειβασίας ή αθλητικά παπούτσια, καπέλο και γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, σακίδιο με δεύτερο t-shirt για αλλαγή, νερό και ξηρά τροφή ή σάντουιτς.
Μόνο για επείγοντα λόγο: 6974251575, Κώστας Αντ. Πετράκης.
Συντονισμός: ΚΥΚΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
με την ευγενική χορηγία της ΚΤΕΛ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Α.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.