Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Επτανησιακή Αναγέννηση - Ομιλία για την 21 Μαΐου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

H ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Παράταξη στα Επτάνησα με τον καθαρό, συνεπή ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ και ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ αγώνα από τις 12 Σεπτέμβρη 2010, 

Σας προσκαλεί 

Να παραβρεθείτε την Πέμπτη 17 Μάη 2012 ώρα 8 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα του Επιμελητήριου Κέρκυρας, στην ομιλία του Δικηγόρου-Επικεφαλής της Παράταξής μας Γιώργου Καλούδη με θέμα: 

«Η Συνθήκη του Λονδίνου της 14ης Νοέμβρη 1863» και η τελική «Συνθήκη του Λονδίνου της 17ης/29ης Μάρτη 1864 περί Ενώσεως των Ιονίων Νήσων μετά του Βασιλείου της Ελλάδος» 

(ή Πώς η Ένωση Δύο (ημι)Ανεξάρτητων Κρατών αφομοιώθηκε μονομερώς από το Βασίλειον της Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.