Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

1ης Πανελλήνιας Σχολής Διαιτησίας του Beach Soccer στην Κεφαλονιά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωσις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας – Ιθάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή της 1ης Πανελλήνιας Σχολής Διαιτησίας του Beach Soccer στην Κεφαλονιά στις 25-27/5/2012.

Η λειτουργία αυτής της Σχολής γίνεται από την ΕΠΟ υπό τις εντολές του υπεύθυνου για την εκπαίδευση κου Κ. Βασάρα. Υπεύθυνος της Σχολής είναι ο Εκπαιδευτής Super League κος Γεράσιμος Μαζαράκης,.

Η Σχολή αυτή είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και θα έχει διεθνή εκπαιδευτική υποστήριξη. Φιλοδοξία μας είναι  να γίνει μια Σχολή υψηλού επιπέδου σε θέματα διοργάνωσης και λειτουργίας και  πέραν των άλλων να συμβάλει και στην τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΚΙ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, την ΚΕΔ/ΕΠΟ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Σ. Πιλάβιο για την εξαιρετική τιμή που έγινε στην Ένωσή μας με την ανάθεση της Σχολής. Ελπίζουμε οι εκπαιδευόμενοι-επισκέπτες μας να απολαύσουν με την ευκαιρία της παραμονής τους τις ομορφιές του τόπου μας και φιλοδοξούμε να γίνει η Κεφαλονιά το κέντρο του Ελληνικού Beach Soccer και τόπος διεξαγωγής Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων του αθλήματος.

Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εκτενής αναφορά σχετικά με το θέμα αυτό.

                                                                                                                                                                   ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.