Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Εβδομάδα Εκδηλώσεων Ιστορίας και Μνήμης της Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής Ληξουρίου (Ανανεωμένο)ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
   
ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΠΑΝ. Α. ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ

24 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εβδομάδα Εκδηλώσεων Ιστορίας και Μνήμης της Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής Ληξουρίου

Με αφορμή τα 110 χρόνια από τον θάνατο του Παναγή Βαλλιάνου, η Εκπαιδευτική Κοινότητα των Τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων που εδρεύουν στο Ληξούρι και το Κληροδότημα Παν. Α. Βαλλιάνου διοργανώνουν την Εβδομάδα Εκδηλώσεων Ιστορίας και Μνήμης της Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής Ληξουρίου.

Πρόκειται για φόρο τιμής σε αυτή την πρότυπη και πρωτοποριακή για την εποχή της Σχολή, η οποία σε δύσκολους καιρούς συνέβαλε τα μέγιστα στην εμπέδωση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα, προσελκύοντας με τη φήμη της σπουδαστές από όλη τη χώρα.

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 και ώρα 19:30, ενώ οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 1η Ιουνίου. Χώρος διεξαγωγής τους η Αίθουσα Γ2 των Τμημάτων του ΤΕΙ.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα λειτουργήσει έκθεση αρχειακού υλικού της Β.Ε.Σ. στην Αίθουσα Β5.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό κάθε μέρα 11:00 – 14:00 και 19:00 – 21:00.

Oι εκδηλώσεις για τη Βαλλιάνειο Επαγγελματική Σχολή Ληξουρίου, θα μεταδοθούν σε ζωντανή μετάδοση διαδικτυακά μέσω του ιστοχώρου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στην διεύθυνση de.teiion.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.