Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δήλωση Παναγή Δρακουλόγκωνα - υπ. Βουλευτή ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ - Ε.Κ.Μ.


Φίλες και φίλοι,

πριν τρεις μέρες ο περήφανος και αγωνιζόμενος Κεφαλονίτικος και Θιακός λαός έβαλε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Μαζί με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έβαλε στην κάλπη το θυμό του και την τιμωρία του. Μαζί με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έβαλε στην κάλπη την ελπίδα για την αναγέννηση. Μαζί με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έβαλε στην κάλπη την απάντησή του στους διεθνείς τοκογλύφους, στέλνοντας μήνυμα σε όλη την Ευρώπη ότι δεν ανεχόμαστε πλέον, ούτε στα νησιά μας την κατοχική τους κυβέρνηση.

Η περήφανη και αγωνιζόμενη κοινωνία έστειλε στο κοινοβούλιο αριστερή βουλευτή, γράφοντας μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία των προοδευτικών νησιών μας. Έστειλε στο κοινοβούλιο, ως εκπρόσωπό μας, την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Ένα σπουδαίο άνθρωπο, μία αγωνίστρια της ζωής, που από την πρώτη στιγμή κέρδισε τον σεβασμό μου και σταδιακά τη βαθιά μου αγάπη. Άνθρωποι σαν την Αφροδίτη είναι βέβαιο πως με ότι κι αν καταπιάνονται πάντα τα καταφέρνουν, γιατί για αυτούς η δουλειά ή το λειτούργημά τους αποτελεί κατάθεση ψυχής.

Φίλες και φίλοι η ανασύσταση του διαλυμένου κοινωνικού ιστού της πατρίδας, που μπορεί να γίνει μόνο με την άμεση απεμπλοκή από τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, είναι προτεραιότητα.
Ευχαριστώ την υπέροχη γυναίκα μου, τους δύο μου γιούς, τις Σαμικές και Σαμικούς που με τίμησαν για ακόμα μία φορά, όλους τους Κεφαλονίτες και Θιακούς, την Αφροδίτη, τον Αλέξανδρο,

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ, ΠΕΡΗΦΑΝΑ, για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.