Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Έγινε η μεγάλη ανατροπή από τις αντιμνημονιακές – δημοκρατικές δυνάμεις.


Χαιρετίζουμε την νίκη όλων των αντιμνημονιακών – δημοκρατικών  δυνάμεων στην Ελλάδα, αλλά χαιρετίζουμε ιδιαίτερα την μεγάλη ανατροπή και νίκη που συντελέστηκε στην μονοεδρική  Κεφαλονιά με την εκλογή   της  Αφροδίτης  Θεοπεφτάτου  του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ελληνικός λαός έστειλε   ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ντόπιους και ξένους  πολιτικούς  και οικονομικούς παράγοντες για την κατάργηση του  αντιλαϊκού μνημονίου, για μια άλλη πολιτική της ανάπτυξης προς όφελος του λαού  με κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Η μεγάλη ανατροπή όμως ξεκίνησε από την πατρίδα των ριζοσπαστών την Κεφαλονιά.

Τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να δουλέψουμε όλοι μαζί με πνεύμα ενότητας για την  οριστική απόρριψη του μνημονίου  και την απελευθέρωση της πατρίδας  από τα οικονομικά δεσμά.

Κεφαλλονίτες και  θιακοί συμπατριώτες μας.

Ο αγώνας δικαιώθηκε.

Ο αγώνας συνεχίζεται  μέχρι την τελική νίκη. Συσπειρωθείτε κοντά μας

Θα νικήσουμε!

Πρωτοβουλία  Πολιτών  Κεφαλονιάς -Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.