Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ασύρματο Δίκτυο Κεφαλλονιάς - Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ

Χθες το μεσημέρι (Παρασκευή 11 Μαΐου 2012) και μετά από μια συντονισμένη προσπάθεια με το ασύρματο δίκτυο Μεσσηνίας (MSWN), σπάσαμε το πανελλήνιο ρεκόρ ασύρματης ζεύξης wifi που εμείς είχαμε πραγματοποιήσει το 2010 (την ασύρματη ζεύξη του ασυρματου δικτύου Κεφαλλονιάς (KeWN) με το ασύρματο μητροπολιτικό δίκτυο Πατρών (PWMN) που είναι 105km).

H νέα ασύρματη ζεύξη wifi έγινε από την Kεφαλλονιά έως το όρος Τσεμπερού στην κεντρική Πελοπόννησο και καταφέραμε να καλύψουμε την απόσταση των 171 χιλιομετρων. Η ζεύξη αυτή είναι ίσως μια από τις μακρινότερες παγκοσμίως με την τεχνολογία wifi που λειτουργεί αυτή την στιγμή.

Ασύρματο δίκτυο Κεφαλλονιάς
kewn@hotmail.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.