Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: Σεμινάρια εκπαίδευσης Ενεργειακών Μηχανικών


Αργοστόλι 8-05-2012

 Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ως πιστοποιημένος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής φορέας εκπαίδευσης Ενεργειακών Μηχανικών, οργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης Ενεργειακών Μηχανικών.
Δικαίωμα παρακολούθησης των σεμιναρίων έχουν κατά προτεραιότητα διπλωματούχοι μηχανικοί, πτυχιούχοι μηχανικοί τεχνολογικής εκπαίδευσης ή μηχανικοί που έχουν αποκτήσει αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων στη χώρα μας, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν Άδεια Ενεργειακού Επιθεωρητή Κτιρίων ή Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης ή Εγκαταστάσεων Κλιματισμού και οι οποίοι διαθέτουν τουλάχιστον διετή αποδεδειγμένη επαγγελματική ή/και επιστημονική εμπειρία. Τα σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν και μηχανικοί / μηχανικοί τεχνολογικής εκπαίδευσης με μικρότερη των δύο ετών εμπειρία, οι οποίοι όμως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΤΕΕ έως ότου συμπληρώσουν την προαπαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία.
Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν την επιμόρφωση σε τρία γνωστικά αντικείμενα και για κάθε γνωστικό αντικείμενο υπάρχουν δύο κύκλοι σεμιναρίων (Α΄ κύκλος και Β΄ κύκλος):
  1. Ενεργειακή Επιθεώρηση Κτηρίων (Α΄ κύκλος 28 ώρες – Β΄ κύκλος 60 ώρες),
  2. Ενεργειακή Επιθεώρηση Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης (Α’  κύκλος 20 ώρες – Β΄ κύκλος 30 ώρες),
  3. Ενεργειακή Επιθεώρηση Εγκαταστάσεων Κλιματισμού (Α΄ κύκλος 22 ώρες – Β΄ κύκλος 30 ώρες).
Οι υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα γνωστικά αντικείμενα. Ο Α΄ κύκλος σεμιναρίων είναι επιλογής, ενώ ο Β΄ κύκλος είναι υποχρεωτικός. Μετά την παρακολούθηση των επιμορφωτικών σεμιναρίων θα δίνεται στους συμμετέχοντες σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στις σχετικές εξετάσεις του ΤΕΕ.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα σεμινάρια, στην ηλεκτρονική διεύθυνση seminaria@teiion.gr, δηλώνοντας τα γνωστικά αντικείμενα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, καθώς επίσης και εάν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον Α΄ κύκλο σεμιναρίων.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από την Γραμματεία του Έργου (κα. Νεοφύτου) στο τηλέφωνο 2671025820 και ώρες από 10:00 έως 13:00 (φαξ: 2671025923). Η αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στην Γραμματεία του Έργου καθώς και από την διαδικτυακή διεύθυνση dse.teiion.gr Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν άμεσα, μόλις συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.