Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ζ. Βαγγελάτος για την "επίθεση" στο Λύκειο Σάμης

Αναδημοσιεύουμε από το KefaloniaPress.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ KEFALONIAPRESS

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον όσα τον τελευταιο καιρό γραφονται σχετικά με το Ενιαίο Σχολικό Συγκρότημα του Γυμνασίου- Λυκείου Σάμης. Παραατηρώ τους υπεύθυνους και επώνυμους για τα γραφόμενά τους και για την εργασία τους καθώς και τους ανεύθυνους εγκλωβισμένους στην ανωνυμία τους που επιχειρούν μια κατασυκοφάντηση του Σχολείου στοχοποιώντας την Λυκειακή Κοινότητα (μαθητές, καθηγητές, Λυκειάρχη, γονείς).


Επειδή οι Αποκριές πέρασαν και οι μάσκες έπεσαν,
Επειδή είμαστε πολίτες μιας ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ,
Επειδή σε αυτή την χώρα έχουμε όλοι ΟΝΟΜΑ και απολαμβάνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,
Επειδή η ανωνυμία είναι συνδυασμένη με έλλειψη ελευθερίας, υποδούλωση είτε από κατακτητή είτε από φασισμό, γεγονότα που δεν υφίστανται στην χώρα μας, καλώ τους "ανώνυμους" αναγνώστες που θέλουν να ασκήσουν καλόπιστη(;) κριτική στο σχολείο και να βοηθήσουν την πρόοδό του να αφήσουν στην άκρη τα διαπλεκόμενα συμφέροντά τους και την ανωνυμία τους και να επανέλθουν σε ενα γόνιμο και επικοδομητικό διάλογο.

Μόνο έτσι θα σώσουμε το Σχολείο από τον υποβόσκοντα υποβιβασμό, μαρασμό, αδιέξοδο και κλείσιμό του.


Ως γονιός και ως εκλεγμένος σύμβουλος στην μικρή Δημοτική Κοινότητα Σάμης θα παρακολουθήσω όλες τις δικτυακές παρεμβάσεις - κριτικές και σχόλια για το Σχολείο και θα επανέλθω την κατάλληλη στιγμή με αποκαλύψεις και στοιχεία που θα συκλονίσουν.

Καλώ τους γονείς των μαθητών σε εγρήγορση και κινητοποίηση για να σώσουν το Σχολείο των παιδιών τους.

ΖΗΣΙΜΟΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Πηγή: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=27457&Itemid=38

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.