Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Επεισόδιο στα Δαμουλιανάτα

Μεγάλο επεισόδιο έγινε στα Δαμουλιανάτα χθές (25 Μαρτίου) βράδυ.

Σε συγκέντρωση του ΠαΣοΚ, αρπάχτηκαν στα χέρια και παίξανε και ....καρεκλιές για την τιμή του Ναιναίκου (sic) Βουλευτή δυο πρώην σύντροφοι.

Μέχρι εδώ όλα φυσιολογικά.

Ας πούμε.

Το ωραίο είναι που μπήκε στη μέση η ... να τους χωρίσει. Αυτή, στις παρέες και πίσω από την πλάτη της λέγεται "κατσαρόλα".

Το τί άκουσε....

"Κάνε στην άκρη κότα! Δεν βαρώ κότες!"

και έκλεισε με μια απειλή που θα γίνει κάτω από το φύκο στην πλατέα μας όποτε τη συναντήσει.

Ώστε η "κατσαρόλα" έγινε "κότα", άρα μπορούνε να τη λέμε μεταξύ μας στον τόπο μας και κότα από δω και πέρα.

Ένας θαμώνας που κατα λάθος βρέθηκε στον τόπο του μαρτυρίου της πουλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.