Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων - Επιλύεται το ζήτημα της στέγασης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

22 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιλύεται οριστικά το ζήτημα της στέγασης των Τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
με τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των νησιών μας

Οι διαρκείς προσπάθειες της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών του Ιδρύματος αρχίζουν να αποδίδουν.
Συγκεκριμένα:

Στην Κεφαλλονιά

  1. Μεταβιβάστηκε η Εστία από το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλλονιάς-Ιθάκης, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει εργασίες επισκευής της, προκειμένου από το νέο έτος να στεγάζει τους φοιτητές του Ιδρύματός μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
  2. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης των εξωτερικών χώρων στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Στο Αργοστόλι λειτούργησε κυλικείο και συνεχίζονται οι κηποτεχνικές εργασίες, ενώ στο Ληξούρι διαμορφώθηκε η είσοδος και ο προαύλιος χώρος.
  3. Προετοιμάζεται εκ μέρους της Περιφέρειας η πεζοδρόμηση της δυτικής πλευράς του χώρου του Ιδρύματός μας στο Αργοστόλι.

Στη Ζάκυνθο

  1. Βαίνει προς ολοκλήρωση το νέο κτίριο των Τμημάτων στην περιοχή Παναγούλα. Τα εγκαίνια προγραμματίζονται για το καλοκαίρι του 2012.
  2. Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Ζακύνθου, έχει εκπονηθεί κατασκευαστική μελέτη για την κατασκευή, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Ι. Μ. Ζακύνθου, ξενώνα πολλαπλών χρήσεων, ο οποίος θα παραχωρηθεί στο Ίδρυμα ως Εστία για τη στέγαση φοιτητών.
  3. Επίκειται παραχώρηση από τον Δήμο Ζακύνθου δωματίων από την Εστία του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, ώστε και αυτά να χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση φοιτητών.

Στη Λευκάδα

  1. Παραχωρήθηκε από τον Δήμο Λευκάδας το κτίριο του Κέντρου Νεότητας, το οποίο θα στεγάσει τα Τμήματα του Ιδρύματός μας και προγραμματίζονται άμεσα σχετικές εργασίες διαμόρφωσης του χώρου ώστε να λυθεί οριστικά το στεγαστικό πρόβλημα του Ιδρύματος στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.