Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κ. Ευαγγελάτος: "Αρχείο Συνείδησης"- Αρμονική Σύζευξη Ποιητικού και Ζωγραφικού Λόγου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία καί με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών, λογοτεχνών και φιλοτέχνων η παρουσίαση του ποιητικού βιβλίου "ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" του ιστορικού τέχνης ΛΕΟΝΤΙOY ΠΕΤΜΕΖΑ, που εικονογράφησε με 48 σχέδια ο διακεκριμένος διεθνώς ζωγράφος ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ.

Η βιβλιοπαρουσίαση έγινε στην Αίθουσα Τέχνης του J.K. Art Bar Restaurant, (Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι, Αθήνα), με επιτυχημένη διοργάνωση της ART WAY.

Γιά την καλαίσθητη και περιεκτική έκδοση μίλησε αναλυτικά τονίζοντας την αρμονική και ενδιαφέρουσα σύζευξη του ποιητικού λόγου με τα ζωγραφικά σχέδια η Ελπίδα Μητροπούλου, δρ. Αρχαιολογίας του Παν/μίου Λονδίνου και πρόεδρος της Εταιρείας Ευρωπαίων Καλλιτεχνών, Λογοτεχνών, τεχνοκριτικός. Ο Κώστας Ευαγγελάτος αναφέρθηκε θεωρητικά στον ερμηνευτικό τρόπο που προσέγγισε εικαστικά τα ποιητικά νοήματα και η ηθοποιός, ποιήτρια Αφροδίτη Δρακοπούλου διάβασε υποβλητικά ποιήματα από το "Αρχείο συνείδησης" του Λεόντιου Πετμεζά αναδεικνύοντας την αισθαντική εσωτερικότητα τους και τον έντονο κοινωνικό τους χαρακτήρα .

Η εκδήλωση στον ιδιαίτερα φιλόξενο και διακοσμημένο με έργα τέχνης χώρο του J.K., και η δεξίωση που ακολούθησε με ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα άφησε σε όλους άριστες εντυπώσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.