Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

TEI Ιονίων Νήσων - Η πρόοδος των έργων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

28 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η πρόοδος των έργων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά


Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας και ο Β’ Αντιπρόεδρος Καθηγητής Γιάννης Δραγώνας επιθεώρησαν τα έργα διαμόρφωσης του προαυλίου χώρου των Τμημάτων του Ιδρύματος στο Ληξούρι (κτίρια πρώην Β.Ε.Σ.).

Παράλληλα, διαπίστωσαν την πρόοδο των εργασιών για τη δημιουργία του Κέντρου Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης «Κωνσταντίνος Παρθένης». Το Κέντρο αυτό δημιουργείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας», με την επιστημονική ευθύνη της Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δώρας Μαρκάτου και με την ενεργό συμπαράσταση της Διευθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης, Καθηγήτριας Μαρίνας Λαμπράκη-Πλάκα, προκειμένου να αποτελέσει πόλο έλξης των Επτανησίων καλλιτεχνών και Κέντρο Εκπαίδευσης των φοιτητών και των μαθητών της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου και της Λευκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.