Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

"Αρχείο Συνείδησης" - Πρόσκληση

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσίαση του ποιητικού βιβλίου " ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" του ιστορικού τέχνης ΛΕΟΝΤΙOY ΠΕΤΜΕΖΑ, που εικονογράφησε με 48 σχέδια ο διακεκριμένος ζωγράφος ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012, ώρα 8.30μμ. στην Αίθουσα Τέχνης του J.K. Art Bar Restaurant, (Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι, Αθήνα).

Θα μιλήσουν οι:

  • Κώστας Ευαγγελάτος, Εικαστικός, Θεωρητικός της Τέχνης
  • Ελπίδα Μητροπούλου, Δρ. Αρχαιολoγίας, Τεχνοκριτικός

Ποιήματα θα διαβάσει η ηθοποιός και ποιήτρια Αφροδίτη Δρακοπούλου.

Στο πρόλογο του βιβλίου η δημοφιλής ηθοποιός και συνδικαλίστρια κα Άννα Φόνσου αναφέρει: « O ποιητής με διάθεση και γραφή αιρετική, θλιμμένος αλλά ωστόσο περήφανος, ατενίζει με αισιοδοξία αφτιασίδωτο το μέλλον και πιστεύει πως τίποτε δε χάθηκε. Αντιλαμβάνεται την ήττα, πάντα όμως έχει την ελπίδα ότι αυτή η ήττα δεν θα φέρει και το τέλος, αν προλάβουμε και αντιληφθούμε, αν μπορέσουμε να καταλάβουμε έγκαιρα…»

Στο βιβλίο υπάρχουν κρίσεις για τη ποιητική γραφή του Λεόντιου Πετμεζά από σημαντικούς ανθρώπους της πέννας όπως οι: Διδώ Σωτηρίου, 'Eλλη Αλεξίου, Λιλίκα Νάκου, Γιάννης Κουτσοχέρας, Μαρία Ιορδανίδου, Νικηφόρος Βρεττάκος, Λιλή Ζωγράφου κ.α.

Διοργάνωση ΑRΤ WΑΥ

Είσοδος ελεύθερηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.