Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Αναστολή Τελωνείων Σάμης και Ιθάκης

Αναδημοσιεύουμε από το Kefaloniaphotonews.

Σε συνέχεια του υπ. αριθμ Δ3Α 5008670 ΕΞ 2012 σχετικού εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων, το οποίο μας εστάλη σε απάντηση του υπ.αριθμ 4489/1220/26-01-2012 εγγράφου μας, περί της αναστολής λειτουργίας του Τ.Τ.Γ Σάμης και του Τελωνείου Ιθάκης, με το οποίο και πληροφορηθήκαμε ότι κατανοώντας ότι οι περιοχές Σάμης και Ιθάκης συνιστούν θεσμοθετημένα σημεία εισόδου και εξόδου από την χώρα, οι ανάγκες τους θα καλύπτονται εφεξής, από κλιμάκιο υπαλλήλων του Τελωνείου Αργοστολίου, όποτε αυτό απαιτείται μετά από εντολή του προϊσταμένου σας.

Επειδή η συγκεκριμένη τοποθέτηση εγείρει ανασφάλεια ως προς την εφαρμογή και την λειτουργικότητα της δεδομένης πρακτικής, παρακαλούμε ιδιαιτέρως όπως μας διευκρινίσετε αν και με ποιόν τρόπο θα ανταποκριθείτε στα ζητούμενα της κάλυψης των αναγκών των εισόδων της Ιθάκης και της Σάμης. Συγκεκριμένα μας δημιουργούνται ερωτήματα που αφορούν:

Στην διαθεσιμότητα και επάρκεια του υφιστάμενου προσωπικού σας για την επιπρόσθετη αυτή εργασία

Το σημείο (κατάστημα) το οποίο θα υποστηρίζει τις συναλλαγές, μήπως ενδεχομένως οι αντίστοιχοι λιμενικοί σταθμοί να δύνανται να χρησιμοποιηθούν ως χώροι, υποβοηθητικά για τον σκοπό αυτό.
Με ποιόν τρόπο θα διεξάγονται οι μετακινήσεις των εργαζομένων που θα διενεργούν τις τελωνιακές συναλλαγές και ποιο θα είναι το προτεινόμενο ωράριο εξυπηρέτησης.

Πρόθεσή μου είναι να εξασφαλίσω, το ομαλό και απρόσκοπτο των συναλλαγών, την ταχεία και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του κοινού αλλά κυρίως να σας διευκολύνω και να σας στηρίξω σε αυτά τα επιπρόσθετα καθήκοντά σας, με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ να συνεισφέρω, από την θέση ευθύνης μου, με γνώμονα τα μέσα και τις δυνατότητες παρέμβασής μου.

Προσβλέπω ειλικρινά, στην αγαστή μεταξύ μας συνεργασία.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

Πηγή:  http://kefaloniaphotonews.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%AC%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B9%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.