Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Στην Εθνική Τράπεζα οι Συνεταιριστικές Τράπεζες - Μαζί και η Αχαϊκή



Αναδημοσιεύουμε από το "Newsit.gr" σχετικά με ρυθμίσεις για τις συναιτεριστικές τράπεζες που είναι σε καθεστώς εκκαθάρισης, τις καταθέσεις και τις συντάξεις. Κοινή ρύθμιση φίλοι μας. Ίσως χωρίς "δι ενεργειών μου"....

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της τράπεζας, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την από 23.3.2012 απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, ανακηρύχθηκε ανάδοχος για το σύνολο των καταθέσεων των Τραπεζών: ΑΧΑΪΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ και ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ.

Η Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνει μόνο τις καταθέσεις των εν λόγω τραπεζών και κανένα άλλο στοιχείο του ενεργητικού ή του παθητικού τους.

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, οι καταθέσεις αυτές θα μεταφερθούν στην Εθνική Τράπεζα. Οι διαδικασίες μεταφοράς περιλαμβάνουν ένα σύνθετο έργο παραγωγής και αποστολής ηλεκτρονικών αρχείων από τις συνεταιριστικές τράπεζες και ενσωμάτωσή τους στα αρχεία της Εθνικής Τράπεζας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, η Εθνική Τράπεζα, θα ενημερώσει τους δικαιούχους των λογαριασμών αυτών για την ημερομηνία έναρξης εξυπηρέτησης των λογαριασμών τους από τα καταστήματά της.

Να ανοίξουν άμεσα λογαριασμό σε άλλη τράπεζα καλεί το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τους συνταξιούχους που ελάμβαναν την σύνταξή τους από τις Συνεταιριστικές Τράπεζες Αχαϊκή, Λέσβου -Λήμνου και Λαμίας
Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ενημερώνει τους συνταξιούχους, οι οποίοι είχαν επιλέξει για την είσπραξη της σύνταξής τους τις Συνεταιριστικές Τράπεζες Αχαϊκή, Λέσβου -Λήμνου και Λαμίας, τα ακόλουθα:

Μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας των ανωτέρω Τραπεζών από την Τράπεζα της Ελλάδος και προκειμένου να συνεχίσουν να λαμβάνουν τη σύνταξή τους, οι ως άνω συνταξιούχοι καλούνται να ανοίξουν άμεσα λογαριασμό σε οποιοδήποτε πιστωτικό Ίδρυμα της επιλογής τους και χωρίς περαιτέρω άλλη ενέργεια από μέρους τους.

Μέχρι την πίστωση του νέου λογαριασμού, η πληρωμή της σύνταξης καθώς και το Δώρο Πάσχα (05 Απριλίου 2012) θα γίνει από την Εθνική Τράπεζα. Η είσπραξη από τους δικαιούχους θα γίνει με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του Α.Μ.-ΔΙΑΣ που αναγράφεται στο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης. Η σύνταξη θα αναζητείται από το ταμείο της Τράπεζας ως "Εντολή Πληρωμής".

Πηγές

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=130118&catid=13
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=129010&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.