Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Εγκαινιάστηκε η ομαδική έκθεση με τίτλο "ΓΥΝΑΙΚΑ-UNIQUE"

Εγκαινιάστηκε με πολύ μεγάλη προσέλευση καλλιτεχνών και φιλοτέχνων στην Αίθουσα Εκθέσεων του Ζαππείου Μεγάρου η ομαδική έκθεση με τίτλο "ΓΥΝΑΙΚΑ-UNIQUE".

Στην εντυπωσιακή επετειακή έκθεση, που έγινε με αφορμή την κίνηση γιά την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών και η οποία διοργανώθηκε με επιτυχία από την SXS FINE ART COORDINATORS, με την υποστήρηξη της ART WAY και την αιγίδα του Ομίλου ΟΥΝΕΣΚΟ, T.Λ.Ε.Ε.,συμμετείχαν 56 σύγχρονοι εικαστικοί καλλιτέχνες, όλων των τεχνοτροπικών τάσεων, οι οποίοι απεικόνισαν το ευαίσθητο, σημαντικό και φλέγον θέμα ευφάνταστα και ποικιλότροπα. 

Τα εκτιθέμενα έργα ανέλυσε θεωρητικά ο γνωστός Ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς, οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: "Γενεσιουργός αιτία για τη δημιουργία της παρούσας έκθεσης είναι η ενασχόληση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν με τη θεματολογία της σύγχρονης γυναίκας. H τεχνική τους ενατενίζει κάθε τι που υπερακοντίζει η συμπαντική νομοτέλεια και η φυσική πραγματικότητα. Στις σειρές των πινάκων που παρακολουθούμε η λιτή διαμόρφωση συνάδει με τη στοιχειοθέτηση συνθέσεων, που καταλήγουν σε συμπαγείς εκφύσεις ολοκλήρωσης... Οι έντεχνες απόψεις των καλλιτεχνών μέσα από ιδεοληψίες εντείνουν τη προσωπική επαφή του καθενός με το συγκεκριμένο αντικείμενο. H έκθεση ''Γυναίκα –Unique'' ανάμεσα στα επιλεγμένα εκθέματα της φιλοξενεί το σπάνιο έργο ''Γυναίκα'' από την ενότητα Σωματογραφίες-Bodygraphics του διεθνή εικαστικού δημιουργού Κώστα Ευαγγελάτου."

Στα εγκαίνια παρατέθηκε κοκτέιλ από τους διοργανωτές.

Λεόντιος Πετμεζάς - Κώστας Ευαγγελάτος.

Νεαρές Φιλότεχνες.

Ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς,  η σχεδιάστρια μόδας Μπίλλυ Τζόε με το ζωγράφο Κώστα  Ευαγγελάτο στο Ζάππειο Μέγαρο.
Οι διοργανωτές Γιώργος Γούρλας, Κορίννα Κώσταινα. 

Γενική άποψη.

Γενική άποψη.

Ο Κώστας Ευαγγελάτος στο Ζάππειο Μέγαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.