Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Συνεργασία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλλονιάς

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο των δράσεών του με στόχο την ενεργό και ουσιαστική διασύνδεσή του με την τοπική κοινωνία των Επτανήσων και τους φορείς της, πρόκειται να προχωρήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλλονιάς σε θέματα τουριστικής προβολής του νησιού.

Η συνεργασία αυτή σκοπό έχει την αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού και της τεχνογνωσίας του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Κεφαλλονιάς, αλλά και τη βαθύτερη ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των επιστημόνων και των φοιτητών του Ιδρύματος σε θέματα που αναδεικνύουν την ιδιαίτερη φύση και θέση των Ιόνιων Νησιών.

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων καταδεικνύει έμπρακτα ότι παραμένει προσηλωμένο στην εμβάθυνση των σχέσεών του με την τοπική κοινωνία και στην αξιοποίηση των δυναμικών προτάσεων συνεργασίας από κάθε ενδιαφερόμενο φορέα των Επτανήσων.

Παραθέτουμε την προκαταρκτική ηλεκτρονική αλληλογραφία που αντηλλάγη μεταξύ του Αντιδημάρχου κ. Ευάγγελου Κεκάτου, Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, και του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κ. Ναπολέοντος Μαραβέγια, η οποία καταρχάς προβλέπει τη διοργάνωση Ημερίδας για τον Τουρισμό στην Κεφαλλονιά και στη συνέχεια την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας σε θέματα Τουριστικής Προβολής του νησιού.

From: Ευάγγελος Κεκάτος
Sent: Thursday, February 02, 2012 9:54 AM
To: Ναπολέων Μαραβέγιας
Subject: Συνεργασία ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με Τουριστική Επιτροπή Δήμου Κεφαλλονιάς

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Εύχομαι υγεία και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο σας.

Παράλληλα θα ήθελα να σας ενημερώσω για την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή του κ. Κονιδάρη και του κ. Μπούκα στις εργασίες τις 19ης Σύσκεψης της Τουριστικής Επιτροπής στην οποία έχω την τιμή να Προεδρεύω.

Σκοπός της συμμετοχής είναι η αξιοποίηση των πολύτιμων υπηρεσιών του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας σε θέματα Τουριστικής Προβολής του Νησιού μας. Βεβαίως στόχος μας είναι η παράλληλη ανάδειξη και των άλλων σημαντικών Τμημάτων που πλαισιώνουν τα ΤΕΙ στον Δήμο μας.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία την οποία ελπίζουμε να εγκρίνετε μόνο όφελος θα έχει, τόσο για τα ΤΕΙ που κοσμούν με την επιτυχημένη Προεδρία σας το νησί μας όσο και για την βελτίωση της Τουριστικής Προβολής της Κεφαλλονιάς και της αναβάθμισης , μέσω της Εκπαίδευσης και των προσφερομένων υπηρεσιών στους αποδέκτες επισκέπτες μας.

Επίσης θα δημιουργηθούν επιπλέον θετικές προϋποθέσεις για την πρακτική άσκηση των φοιτητών σας στην Τουριστική Βιομηχανία.

Η συν-διοργάνωση Ημερίδας για τον Τουρισμό θα μπορούσε να αποτελέσει και την επικοινωνιακή αφορμή για την υπογραφή του ανάλογου Μνημονίου Συνεργασίας.

Πάντοτε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Κεκάτος
Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς

-------------------------------------------------------------------------------------

Από: Ναπολέων Μαραβέγιας
Αποστολή: Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012 8:39 μμ
Προς: Ευάγγελος Κεκάτος
Θέμα: RE: Συνεργασία ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με Τουριστική Επιτροπή Δήμου Κεφαλλονιάς

Αξιότιμε κ. Αντιδήμαρχε,

Η σκέψη σας να συμβάλει το Ίδρυμά μας στην Τουριστική Προβολή του Νησιού μας είναι ένα δείγμα της εμπιστοσύνης σας στις δυνατότητες των Τμημάτων μας και των Προϊσταμένων τους να ανταποκριθούν σε αυτό το δύσκολο έργο. Σας ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία σας και θέλουμε να αποτελέσει παράδειγμα για την αμοιβαίως επωφελή συνεργασία της τοπικής κοινωνίας με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Η Διοικούσα Επιτροπή εγκρίνει και ενθαρρύνει τέτοιες συνεργασίες και με προθυμία θα προχωρήσει στην υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Ναπολέων Μαραβέγιας
Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.