Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ο εικαστικός καλλιτέχνης Παναγής Αντύπας στη νέα έκθεση που θα επιμεληθεί ο Μιχαήλ ΡωμανόςΟ εικαστικός καλλιτέχνης Παναγής Αντύπας συμμετέχει στη νέα έκθεση που θα επιμεληθεί ο Μιχαήλ Ρωμανός, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδικών εκθέσεων του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας.
Συγκεκριμένα ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αποδέχτηκε την πρόταση του γνωστού επιμελητή εκθέσεων, να συμμετάσχει με ένα καινούργιο έργο του στην νέα μεγαλειώδη έκθεση του Φεστιβάλ που επιμελείται ο Μιχαήλ Ρωμανός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναγής Αντύπας παρουσιάζει έργα του στο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, καθώς πέρυσι συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην ετήσια ομαδική έκθεση του Φεστιβάλ με τίτλο "ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ" που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουναρόπουλου, με τη συμμετοχή επιλεγμένων καλλιτεχνών αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Έργο του Παναγή Αντύπα (τετράπτυχο - λάδι σε μουσαμά).

Η συγκεκριμένη έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε έναν εξαιρετικό χώρο τέχνης και θα αποτελέσει σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός, όχι μόνο για τα εξαιρετικά έργα τέχνης που θα παρουσιάσει στο φιλότεχνο κοινό αλλά και για το πολύ αξιόλογο θέμα έμπνευσης της καθώς και για την περίοδο διεξαγωγής της, τα οποία κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό από τον επιμελητή της και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες σε αυτήν.

Έργο του Παναγή Αντύπα, λάδι σε καμβά.
Ο Μιχαήλ Ρωμανός που είναι πρόσφατα βραβευμένος από την UNESCO σε έκθεση του ομίλου στο Μέγαρο του Ζαππείου και από την HELEXPO της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, σχολιάζει μεταξύ άλλων για το έργο του Παναγή Αντύπα: "... Οι συνθέσεις των έργων του καλλιτέχνη, ακουμπούν στην αποδοχή μιας συνειδητής αναζήτησης, οι οποίες μέσα από τη λογική της φόρμας και της τεχνικής του, αποτελούν μία προσωπική άριστη ενότητα..."

Μιχαήλ Ρωμανός - Εικαστικός καλλιτέχνης, επιμελητής εκθέσεων.
Ο καλλιτέχνης Παναγής Αντύπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.