Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ζωγραφικά 'Εργα του Κώστα Ευαγγελάτου στο Κέντρο Δικανικών Μελετών

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε και συνεχίζεται στο Κέντρο Δικανικών Μελετών, Αγ. Ισιδώρου 35 και Σαρανταπήχου, Λυκαβηττός, στην Αθήνα, έκθεση ζωγραφικών έργων του διακεκριμένου ζωγράφου, λογοτέχνη και Θεωρητικού της σύγχρονης τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου.

Η νέα παρουσίαση χαρακτηριστικών ζωγραφικών έργων του καλλιτέχνη στο χώρο Λόγου και τέχνης Υποδοχή "Θεοφάνεια" του Κέντρου Δικανικών Μελετών, του οποίου είναι τακτικός εταίρος και συνεργάτης από δεκαπενταετίας είναι ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική, διότι στον χώρο φιλοξενούνται φιλοσοφικά συμπόσια και σεμινάρια υψηλής ποιότητος, με τη συμμετοχή γνωστών επιστημόνων, στοχαστών και διανοητών της εποχής μας.

Ο ιδρυτής του σημαντικού αυτού πολυχώρου, ομ.καθηγητής της Νομικής του Παν/μίου Αθηνών Κώστας Ε.Μπέης στο βιβλίο του "Και μόνος και μετα πολλών", εκδόσεις ΕUNOMIA Verlag, αναφέρει μεταξύ άλλων:..Και ακριβώς αυτήν την αγωνία του εικαστικού δημιουργού εκφράζει ανάγλυφα το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Ευαγγελάτου. Ενός όντως ταλαντούχου και στοχαστικού ζωγράφου, που έχει το χάρισμα, όχι μόνο να νιώθει ποιητικές ευαισθησίες, καθώς και φιλοσοφικές, κοινωνικές ή πολιτικές ανησυχίες, αλλ' επιπρόσθετα έχει το χάρισμα να εκφράζει όλα αυτά αυτόνομα και δίπλα στην
πρωτότυπη εικαστική του δημιουργία.

Στίς φωτό ο ζωγράφος στην έκθεση με τον καθηγητή Κώστα Μπέη και τον Δρ.Φιλ.,τ.Υπουργό Ιωάννη Ποτάκη.
Κέντρο Δικανικών Μελετών.
Ο ζωγράφος Κώστας Ευαγγελάτος με τον Καθηγητή Κώστα Μπέη.

Ο ζωγράφος Κώστας Ευαγγελάτος με τον δρ. Φιλ. τ. υπουργό Ιωάννη Ποττάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.