Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων - Συνάντηση για την πρακτική άσκηση των φοιτητών του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ


(Τ.Ε.Ι.) ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


Συνάντηση και ομιλία σχετικά με την πρακτική άσκηση


Όπως είναι γνωστό, όλοι οι φοιτητές των ΤΕΙ υποχρεούνται να πραγματοποιήσουν και εξάμηνη πρακτική άσκηση σε κάποια επιχείρηση ή οργανισμό ώστε να μπορέσουν να αποφοιτήσουν με επιτυχία.

Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας που θα ξεκινήσει το εαρινό εξάμηνο 2011-2012 διοργανώνουμε συνάντηση/ομιλία ενημέρωσης και γνωριμίας των τοπικών επιχειρήσεων/οργανισμών που προτίθενται να απασχολήσουν φοιτητές στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης και των φοιτητών που δικαιούνται να πραγματοποιήσουν την πρακτική άσκησή τους κατά το εαρινό εξάμηνο 2011-2012.

Έτσι, καλούμε τις τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που προτίθενται ή θα επιθυμούσαν να απασχολήσουν φοιτητές του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας να είναι μαζί μας στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας (είσοδος από παραλιακή οδό Αντ. Τρίτση, δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου) την Δευτέρα 13/02/2012 στις 17:00.

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
Αγησίλαος Κονιδάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.