Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κώστα Ευαγγελάτου παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής "Εγκάρσια Πτήση"

Την Δευτέρα 6 Φεβρουρίου 2012, ώρα 19.30, θα γίνει στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Κέντρου Δικανικών Μελετών του ομ.καθηγητή της Νομικής Αθηνών Κώστα Ε. Μπέη, Αγ. Ισιδώρου 35 και Σαρανταπήχου, Λυκαβηττός, η 2η παρουσίαση στην Αθήνα της ποιητικής συλλογής του Κώστα Ευαγγελάτου "Εγκάρσια πτήση", εκδ. Απόπειρα και παράλληλη έκθεση ζωγραφικών έργων του.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι λογοτέχνες:

Άννα Κελεσίδου, καθηγήτρια φιλοσοφίας,
Δημήτρης Καραμβάλης, δοκιμιογράφος,
Λίτσα Λεμπέση, μουσικολόγος,

και η Μαριάννα Βλάχου- Καραμβάλη θα αναγνώσει ποιήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.