Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κέντρου Μελετών Ιονίου: Σεμιναριακή Συνάντηση - Οι Άγιοι Φανέντες.

Όπως μας ενημερώνει η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά: Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών χρόνων από την επανεύρεση των ι. λειψάνων των Αγίων Φανέντων, ο συμπατριώτης μας ιερέας και ερευνητής παπα-Γιώργης Αντζουλάτος παρουσιάζει το βίο των Αγίων, το Μοναστηρι τους στη Σάμη και το χρονικό της έρευνας, σε εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Μελετών Ιονίου, στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, στο κέντρο της Αθήνας - δίπλα στην Εθνική Πινακοθήκη, την επόμενη Δευτέρα 6 / 2. Η ξενάγηση στην ιστορία, συνοδεύεται από ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό.

Αναδημοσιεύουμε την πρόσκληση από τον ιστοτόπο του Κέντρου Μελετών Ιονίου:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Μελετών Ιονίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε σεμιναριακή συνάντηση που οργανώνει 

τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. 

στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών 

Οδός Β. Κωνσταντίνου 48, Αίθουσα Σεμιναρίων (ισόγειο) 

με θέμα 

Οι πρωτοχριστιανικοί Άγιοι της Κεφαλονιάς Γρηγόριος, Θεόδωρος και Λέων

Εισηγητής
ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Αντζουλάτος

Θα ακολουθήσει τακτική γενική συνέλευση του Κ.Μ.Ι. και Κοπή της Βασιλόπιτας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΜΙ

Ο Πρόεδρος 
Νίκος Γ. Μοσχονάς

H Γραμματέας
Δέσποινα Μιχάλαγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.