Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Συνεχίζεται με επιτυχία στο Κέντρο Δικανικών Μελετών η έκθεση ζωγραφικών έργων του διακεκριμένου ζωγράφου, λογοτέχνη και Θεωρητικού της σύγχρονης τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου.

Συνεχίζεται με επιτυχία στο Κέντρο Δικανικών Μελετών, Αγ. Ισιδώρου 35 και Σαρανταπήχου, Λυκαβηττός στην Αθήνα, η έκθεση ζωγραφικών έργων του διακεκριμένου ζωγράφου, λογοτέχνη και Θεωρητικού της σύγχρονης τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου.


Η νέα παρουσίαση χαρακτηριστικών ζωγραφικών έργων του καλλιτέχνη στο χώρο Λόγου και τέχνης Υποδοχή "Θεοφάνεια" του Κέντρου Δικανικών Μελετών, του ομ. καθηγητή του Παν/μίου Αθηνών Κώστα Ε. Μπέη, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και το θαυμασμό των φιλοτέχνων. Ιδιαίτερα γνωστών διανοητών και επιστημόνων που στελεχώνουν τα σεμινάρια και τα φιλοσοφικά συμπόσια του γίνονται στο χώρο, κάθε Τετάρτη 7:30 μμ.

Κύριο θέμα της έκθεσης είναι συμπλέγματα νεφελογραφιών και προσωπογραφιών του καλλιτέχνη, με πηγή έμπνευσης την ποιητική συλλογή του "Εγκάρσια πτήση", εκδ. Απόπειρα και τη συλλογή ποιημάτων του στη γαλλική γλώσσα, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Παρίσι με τίτλο: " Μπλεγμένα μονοπάτια"/ Chemins enchevêtrés.Ο ζωγράφος ποιητής σκιαγραφεί στις συλλογές του με το λόγο του τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Απριλίου 2012.

πληροφορίες: 2107294259 , 6944621286
www.cevangelatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.