Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Γ. Τζανετάτος: Σήμερα ξημερώματα από την Ελλάδα άρχισαν τον Τρίτο Παγκόσμιο.

Προκαταρκτικά είναι πόλεμος κεφαλαίων προτού καταλήξει σε διεθνείς γεωπολιτικούς ανασχηματισμούς και συμφορές για την Ευρώπη και την ανθρωπότητα. Μια και τώρα υπάρχουν τα μέσα να αφανίσουμε τα πάντα, θα βρουν τον τρόπο να επαναφέρουν με τη μεθοδικότητα που ανέκαθεν διαθέτουν και την πλήρη αποσύνθεση των λαών του ανθρωπίνου γένους, βιολογικά και ψυχικά, που δεν βηματίζει στο τροχάδην τους.

Νύχτα γίναν όλα. Στον τόπο λίκνο της Δημοκρατίας. Απο τη σύγχρονη ιστορία κάτι δεν τους πήγαινε ποτέ καλά με αυτό το μικρό - μέγα μέρος της γης που έδωσε στον άνθρωπο τις αξίες της ελευθερίας και Δημοκρατίας.

Δεν είδαν ποτέ το φως της ημερας τα τελευταία τους πεπραγμενα. Το σύγχρονο τύπο Γενοκτονίας λαών της σημερινής κυρίαρχης τάξης πραγμάτων στο διεθνές γίγνεσθαι. Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου για το έθνος μας.

Να ξημερώνει Πέμπτη Φεβρουαρίου 9 εν έτει 2012. Αθήναι. Ελλάς. Η κερκόπορτα ανοίγει και πάλι εκ των έσω για να περάσουν οι βάρβαροι κρατώντες ενα δράμι μελανιού και τσουβάλια υποσχεσεις. Στο σκοτάδι που επικρατεί θυσιάζονται πατρίδα, πολίτες, οικογένειες, Δημοκρατία, Εθνική κυριαρχία, μόχθοι και αγώνες γενεών Ελλήνων για να ειμαστε εμείς ελεύθεροι, μέλλον και ελπίδα των παιδιών μας, όλα μαζί παραδίνονται με υπογραφές στους πάλαι ποτέ κατακτητές μας.

Αν στην Ακρόπολη ακόμη κυματίζει η γαλανόλευκη είναι γιατί τούτη τη στιγμή στο Βερολίνο συνάζονται να ετοιμάσουν τη μεγάλη τελετή αποκαθήλωσης έτσι ώστε να δουν όλοι οι μικροί της γης και να παραδειγματιστούν. Να δηλώσουν υποταγή άνευ μάχης κατά τα πρότυπά τους. Έχουν μάθει κάθε λίγο να αιματοκυλούν την Ευρώπη. Τότε μια Ελλάδα σταμάτησε τις θηριωδίες τους. Ακόμη δεν έχουν ξεπληρώσει οικονομικά και ηθικά τις τεράστιες υποχρεώσεις τους για τα δεινά όπου έφεραν στον τόπο μας. Έρχονται να προσθέσουν και άλλα τώρα στους ανοιχτούς τους λογαριασμούς με την Ελλάδα και την Ευρώπη. Αυτή τη μικρή Ελλάδα, με τη μεγάλη ψυχή που ποτέ δεν την λύγισαν.

Ο λαός της, το Έθνος των Ελλήνων, αδελφοί μου, θα τους σταματήσει και τώρα. Μπορούμε. Μας το ζητούν οι πρόγονοί μας. Η ιστορία μας. Η δικαιοσύνη, η αξιοπρέπεια και η ανθρωπιά. Όλοι αυτοι που τόλμησαν να τους πουν το ΟΧΙ, με τα μυδράλιά τους εκτέλεσαν και στρατιές έκαψαν ζωντανούς. Μας το ζητούν οι ψυχές των αδελφών μας που ξεφυτρώνουν μέσα από τα αποκαΐδια όπου άφησαν πίσω τους.

Ψυχές των προγόνων μας δώστε μας δύναμη. Πάνε το λαό μας σαν κοπάδι στα σφαγεία. Θα πουλήσουν και το αίμα μας. Δεν πάει αλλο. Θεέ της Ελλάδος και του κοσμου όλου δώσε δύναμη στο έθνος μας. Να νοιώσουν αδιαπραγμάτευτα και βαθειά στα κοκκαλά τους ότι δεν έχουμε υποθηκεύσει

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Γιωργος Τζανετάτος/ Chicago
TZANETATOS CAPITAL

1 σχόλιο:

  1. Το ηθικο των Ελληνων δεν προκειται να σπασει και δεν ειναι αυτη η κριση που θα τα καταφερει.
    Οι δυσκολιες υπαρχουν, αλλα...συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια, η ιστορια εχει αποδειξει τις αντοχες μας, τιποτα δεν θα μας βαλει κατω.
    Κανενα επιχειρημα οικονομικο η αλλο δεν μπορει να εμποδισει την εξελιξη μας.
    Για τους δικους μας, για τους παλιους, για τους γερους και για τα παιδια μας δεν προκειται να εγκαταλειψουμε τιποτα.
    Ο προορισμος μας και το οραμα μας ειναι απλο και ξεκαθαρο και παραχωρει, απο το Ελληνικο εδαφος, στους εχθρους μας τιποτα αλλο
    παρα μονο...ταφους.
    Τα βασανα ειναι κομματια ζωης για μας. Κανεις δεν θα μας σταθει εμποδιο, γιαυτο πρεπει να αντεξουμε και θα αντεξουμε αυτες τις αντιξοες συνθηκες και να παραμεινουμε ορθιοι με το μετωπο ψηλα.
    Διδαχτηκαμε τις αξιες, Οι αξιες ειναι διαχρονικες και γιαυτο ερχονται οι ξενοι, να δουν πως μαχονται οι ηρωες.
    Κανεις δεν προκειται να μας κανει να σκυψουμε το κεφαλι εκτος απο τους νεκρους μας και τα παιδια μας.
    Γεννηθηκαμε Με Τις Θυσιες, Πεθαινουμε Με Την Αντισταση, για να ζησουν οι επομενοι δικοι μας και να προσφερουν στους αλλους.
    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.