Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς - Δελτίο Τύπου - Διαδημοτική

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΔΣ. Κεφαλονιάς κ. Νίκο Ανουσάκη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Επικεφαλής Παρατάξεων
ΜΜΕ
ΘΕΜΑ: « ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ»

Κύριε Πρόεδρε,

Χθες η Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς στα πλαίσια της άμεσης υλοποίησης των αποφάσεων της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ανακοίνωσε ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ στους εργαζόμενους της Διαδημοτικής Επιχείρησης. Αυτό δεν έγινε ξαφνικά, προετοιμάζονταν αρκετούς μήνες πριν σε συνεργασία με τις ανεξάρτητες σύμμαχες δυνάμεις του ΔΣ, αλλά και την στήριξη σε αυτές τις επιλογές της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο στόχος και η επιλογή στα πλαίσια των αποφάσεων της συγκυβέρνησης και τον κατευθύνσεων της τρόικας είναι το ξεπούλημα της αποκομιδής, της διαχείρισης και της επεξεργασίας των απορριμμάτων σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, το ξεζούμισμα των εναπομεινάντων εργαζομένων σε αυτή με την μεταφορά τους ή την απόλυση τους στην υπό κατάργηση Διαδημοτική Επιχείρηση και μετέπειτα στον υπό ιδιωτικοποίηση Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ.

Για αυτό ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΥΣΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012 και ώρα 18,00 για την συζήτηση του παραπάνω θέματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα είσαστε υπόλογοι απέναντι στους απολυόμενους εργαζόμενους, αλλά και στους υπόλοιπους εργαζόμενους της Διαδημοτικής που με διάφορες δικαιολογίες τους αφήνετε ως σκλάβους και λεία προς σφαγή στους επιχειρηματικούς ομίλους που θα «καταβροχθίσουν» την καθαριότητα του νησιού.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ. ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ. ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ.

Αργοστόλι 14 Φλεβάρη 2012

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης

Νίκος Γκισγκίνης
Σταύρος Γρηγορόπουλος
Γιάννης Κουρούκλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.