Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κοντραστάρος: Χαλασμός κυρίου στη Γρούσπα απάνου!!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Πρώτη ντεκλαρατσιόνε του Κοντραστάρου της ιστορικίας νύχτας 10/10/10 στη Γρούσπα

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ: Μέγα στρίμωξη.
Υπήρκε κονσόλα με λαγάνες, άκουα, βοστυλίδι του 67
Έγινε το κονσίλιο με ιμπονέτσα απά στη Γρούσπα όπου μες τη βολυμαριά εγίνικε η σύβαση και σύγγνωμα τα συλλυπίσματα των άλλωνε υποψηφίωνε !
Ο σκλαβούνος του φιάσκου Ίσα με τέσσερα μιλιγκούνια έκαμε μπάγκα !!!
Ούλοι εδεκεί! Μπαμπίνια, αφεντάδες, ξεκληρίτες, κοντόγιομοι, κατοχρονίτες, αψιομένοι, άντρουκλες, τσιρόνια,έγινε ανάστα ο Κύριος!
Ο λιγότερο γελοίος και (Α)λαμόγιαστος Κοντραστάρος αρκίνησε τσι θεωρίες με τσοι χαιρετούρες, το όνομα τση κίνησης και ένα ποιηματικό.( Τἐσσερις στροφές για τσου τέσσερις υποψηφίους δημάρχους).

Μαυρογενιά…Άμυαλοι. Μικροονειρεμένοι. Απελπισμένοι…Του αύριο αμάθητοι φτωχοί! Έχετε τσοι ευχαριστίες μου και τα χάχανά μου σε αυτό μας το συναπάντημα! Ο Θεούλης σκλαβούνος του ευρωπαϊκού δικαίου, ψικαστήρας όξινης βροχής, έκαμε το «τάμα»(τραι-τούρα) του να μη γενεί η μάζωξη. Η αφεντιά σας όμως τέντα γρέντα και με τενερέτσα καλή ώρα ήρτατε!

« ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ!!!» … Τι βουβαθήκατε οροί;;; Δε το λέω στα μούτρα σας! …Έτσι εμείς οι ολόπαστροι ονομάσαμε την αντιεκλογική μας κίνηση… ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ!!!

Και ποιο ξελίμπαρα για να μιράρεται το χωρατό…Στα ψηφοδέρτια των άλλονε μπαμπαφίονε απάνου στην κορφή θα γράψετε με ούλη σας τη λεγκαλιτά ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ !!!!!!! Και όσα θαμαστικά λογάτε!

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ: Προσοχή! « Όχι Κακό χρόνο να έχεις» Θα μας ακυρώσουνε τα άκυρα που θα μετρηθούν ως ντεκρέτα από τον Πρόεδρο του αντιεκλογικού! Με κεφαλαία γρατζουνίσματα, μία λεξούρα «ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ» με όσο θαυμασμό (!) και μαμουνία. Σε ένα ψηφοδέρτιο τση αρεσκείας μας… άσκετα από σταυρούς και στεφάνια, κόλλυβα και κουρτουνέλια. Ο Πρόεδρος συνέχισε με το ποιηματικό.

Λόγατα με πηγαδίσια νοήματα και νατουράλες!

Εγώ δεν είμαι κόμματος, σκύλος για να γαυγίζω!
Μήτε ευχέλαια αρώματος, να γλύφω, να σκουπίζω.
Δε κοροϊδεύω χωρικούς να δείχνω το «όραμά» μου …
Κασιέρης σε πολιτικούς ντακόντες η αφεντιά μου.

Εγώ δεν είμαι υπέρβαρος, γκόμενες για να τάζω!
Μήτε τα απομπούκουνα απορπισιάς μοιράζω.
Δεν είμαι γκομεσάριος να σιάχνω κομπανίες .
Κι ούτε τα φούμαρα ποτές φκιάξανε κοινωνίες!

Εγώ δεν είμαι ο αγράμματος που χει το δίπλωμά του.
Και κόρπα αφορολόγητα γεμίζει τη κοιλιά του.
Δε κουμπλιγάρω τίποτσι για να χω να βοσκάω.
Και δε γιομίζω το βουτσί που μέσα κατουράω!

Εγώ δεν έχω στο μυαλό αντίς κρασί σταγγάδα
Δε πλάθω τηγανόψωμα για να σωθεί η Ελλάδα.
Δε σκούζω όπως απόνιμμα που μένει πάντα οπίσω.
Τση αράχνης τον ιστό εγώ πάντα θα τον σφουγγίσω!

Αδέρφια μου αγαθοί και πρωιμάδια… Σιόροι και Σιόρες, καλοπέσουλοι μαγκουφιαρέοι … ήρτε καιρός απά στους τόνους πιτουρίδα που κολυμπάτε να βρείτε την πρώτη τρίχα και αγάλι τη δεύτερη μέχρι να κάμετε πάλε μαλλιά!

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ: Ο Πρόεδρος ελάλαε μες τη νεροσυρσιά, τα τσαρούχια του ήτο μες τη λίμπα και ο θάμα!!! Το καύκαλό του στην στέγνη!!! Μήτε κάπα, μήτε βελαδόνα! Ούλο το τζούρμο ερούφαε τη βρόχα από το ανοιγμένο στόμα τσου και πίστεψαν στο θαματικό όπως χάπατα ενώ ο Πρόεδρος συνέχιζε να τσου ψένει…

...Τι θάμα και μιράκολα!;;; Τα θάματα τα στρώνεις τόμου και τα πιστέψεις κι εσείς οροί πέτεται σε ούλο το νησί να πάψουνε να είναι μιλιόρες του κάθε τρίβολου του κάθε εντολέα, με η άνευ λόγου!
…Το λοιπό! Ούλοι στο ντεκρέτο μήνυμα να δώκουμε μιας αρκής σημάδι. :
ΒΟΤΑ στο «ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ» με θαυμασμό και κεφαλαία!

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ: Ο Κ. Πρόεδρος επάρλαρε στη ρονιά μιας αγρπιδιάς πάνου από δύο ώρες είπε αβέρτα για ούλα εκείνα που δεν ξέβρουμε, για ούλα αυτά που δεν έχουμε, για εκειά που μας σραβοπηγουνιάσανε, για μασκαράδες και μιστοφόρους… Για το τεστάρισμα απάνωθέ μας των Ευρώπηδων… Για τα φρούτα τσοι γκόμενες και τα φούμαρα τση κυβέρνησης κ. α. Αφού εφάανε τον άμπακο κι απά τση δέκα και ήμισυ

Το πανηγύρι σκόλασε έγινε η ξυλοχάλαση και ο Πρόεδρος κουνώντα το ζερβή του, με βρεμένα ράσα και στεγνή εκ θάματος καρκούτα κατηφόρισε για το γιαλό.

Υστερογραφή: Για ούλες τσοι τρεχάλες και τα ραπόρτα μας θα βγάνουμε όρντινο !
Βότα στο «ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ»
Τα μέντε σας! Με κεφαλαία! Μη και μας ακυρώσουνε τα άκυρά μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.