Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά - Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα του Συνδυασμού "Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά"


Κεφαλονίτισσες και Κεφαλονίτες
Απευθύνομαι και πάλι σε σας με ειλικρίνεια και σεβασμό, ιδιαίτερα σήμερα που η χώρα και η κοινωνία περνούν δύσκολες στιγμές. Η χώρα κινδυνεύει, η κοινωνία στενάζει. Το μυαλό και την καρδιά μας οδηγεί ένας και μοναδικός στόχος: Πως ο καθένας απ’τη σκοπιά του θα βοηθήσει να ξεπεραστεί η μοναδική σημερινή πολύπλευρη κρίση.

Το πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» επεμβαίνει στο σύνολο της Διοικητικής Δομής του Κράτους και αναβαθμίζει το Δήμο σε σύγχρονο θεσμό διοίκησης και εξυπηρέτησης του πολίτη και τον καθιστά ατμομηχανή της ανάπτυξης.

Είναι λογικό ότι αυτό το θεσμό, ιδίως στα πρώτα του βήματα μπορεί να τον υπηρετήσει καλύτερα όποιος πιστεύει σε αυτόν. Όποιος είναι υπέρ και όχι εναντίον. Η νέα εποχή απαιτεί ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. Είναι βέβαιο ότι λογικές
και πολιτικές της περασμένης 40ετίας, εμπόριο ελπίδας και ανέξοδες υποσχέσεις για τα πάντα, στη σημερινή εποχή είναι όχι μόνο ανεδαφικές αλλά και επικίνδυνες.

Έχοντας πλήρη γνώση των δυσκολιών και της ευθύνης που συνεπάγεται η νέα εποχή στην αυτοδιοίκηση ζητώ τη στήριξή σας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, στις οποίες είμαι υποψήφιος Δήμαρχος της Κεφαλονιάς, επικεφαλής του Συνδυασμού:

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»

Σε αυτή την απόφασή μου οδηγό και εγγύηση αποτελεί η όλη διαδρομή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ιδιαίτερα ο Δήμος Πυλαρέων αποτελεί, πιστεύω, ένα πρότυπο Δήμου με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, καθαριότητα, νοικοκυριό και σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες σε θέματα πολιτισμού, τουρισμού, κοινωνικών δομών, υπηρεσιών κλπ.

Οι αρχές που διέπουν τη δραστηριότητά μου είναι:

  • Η αξιοκρατία και όχι ο κομματισμός.
  • Η πραγματική πολιτική και όχι οι φανφάρες.
  • Η πολλή δουλειά και όχι οι υποσχέσεις και η ρουσφετολογία.
  • Η εντιμότητα και η διαφάνεια.

Η νέα εποχή για την Αυτοδιοίκηση εξελίσσεται σε δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Εν τούτοις υπάρχουν προτεραιότητες που πρέπει και μπορούμε να αναπτύξουμε.

Ζητήματα καθημερινότητας του πολίτη, νοικοκυριό σε όλους τους τομείς, οργάνωση αξιόπιστων υπηρεσιών, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας. Οι τομείς πολιτισμού, αθλητισμού, κοινωνικής πολιτικής και ποιότητας ζωής θα σχεδιαστούν και θα προσαρμοστούν γρήγορα στη νέα πραγματικότητα.

Η ανάπτυξη, η οικονομία, η κοινωνία και ο πολιτισμός πρέπει να εξεταστούν μέσα από αρμονική συνεργασία με όλους, με συναινέσεις και ανθρώπινο πρόσωπο. Οι απαιτήσεις και οι ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, που είναι αποτέλεσμα σκληρών προσπαθειών των τοπικών κοινωνιών θα διατηρηθούν στο ακέραιο.

Στο ξεκίνημά μας αυτό, έχω την τιμή να με εμπιστεύονται και να στελεχώνουν τον συνδυασμό μας άτομα με ιδέες και γνώσεις, με πολύχρονη δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και νέοι άνθρωποι, επιστήμονες και επαγγελματίες.

Φίλες και Φίλοι,

Στο ξεκίνημα της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για την επόμενη μέρα της Κεφαλονιάς σας καλούμε:


Να στηρίξετε την προσπάθειά μας
Να δώσουμε όλοι μαζί στην Κεφαλονιά μας τη θέση που της αξίζει!!!


Με εκτίμηση,
ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς


Κατεβάστε το πρόγραμμα σε μορφή .pdf από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.