Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Πρόσκληση του Παραρτήματος Κεφαλονιάς της ΄Ενωσης Ελλήνων Φυσικών για ομιλία του εκπαιδευτικού κ. Κοτσανά σχετικά με την Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Στα πλαίσια της έκθεσης Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, το παράρτημα Κεφαλονιάς της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, οργανώνει, το Σάββατο 16/10/2010 και ώρα 19.00 στο χώρο της  έκθεσης (ισόγειο θεάτρου ο ¨Κέφαλος¨),  ομιλία με θέμα: ¨Άγνωστες πτυχές της Τεχνολογίας των Αρχαίων Ελλήνων¨, από το μηχανολόγο και εκπαιδευτικό κ. Κ. Κοτσανά.
Ο κ. Κοτσανάς από το 1990 ασχολήθηκε με τη μελέτη του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού και ιδιαίτερα με την έρευνα στο πεδίο της Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και την κατασκευή ομοιωμάτων.
Το 2005 δημιούργησε την έκθεση Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας που λειτουργεί μόνιμα στο ομώνυμο μουσείο, στο Κατάκολο  υπό την αιγίδα του δήμου Πύργου.
Προσκαλούμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας, να παρακολουθήσουν την ομιλία αυτή με την πεποίθηση ότι έχει ενδιαφέρον για όλους.
Ένωση Ελλήνων Φυσικών
Παράρτημα Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.