Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μ. Φόρτες: Απάντηση σε επιστολή Δ. Γεωργάτου

Προς
Κο Γεωργάτο Διονύση
Υποψήφιο περιφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Κοινοποίηση
Υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες
1.Δρακουλόγκωνα Παναγή
2.Καππάτο Γεράσιμο
3.Κουρή Σωτήρη
4.Μαντζουράτο Δημήτρη


Έλαβα γνώση της επιστολής από 17-10-2010 για διοργάνωση δημόσιας συζήτησης.
Αποδέχομαι την πρόσκλησή σας για δημόσια συζήτηση παρουσία των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των τοπικών Δημοσιογράφων, με τις εξής προσθήκες:

1. Η συζήτηση δεν είναι σκόπιμο να γίνει στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου για προφανείς λόγους από την στιγμή που είστε εν ενεργεία Νομάρχης. Εξάλλου θα πρέπει να εξασφαλιστεί και η συμμετοχή πολιτών αφού μιλάμε για δημόσια συζήτηση. Προτείνω ως χώρο διεξαγωγή της συζήτησης το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο ΚΕΦΑΛΟΣ», όπως επίσης τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων και από τους πολίτες.

2. Θεωρώ ως προφανές ότι στη συζήτηση θα κληθούν (και θα συμμετάσχουν εκτός αντικειμενικών δυσκολιών) ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι και ΟΛΑ τα τοπικά μέσα (έντυπα, ηλεκτρονικά, διαδυκτίου κ.λ.π.) δίχως ΚΑΝΕΝΑ αποκλεισμό.

3. Στη συζήτηση θα πρέπει να εξασφαλιστεί η συμμετοχή ΟΛΩΝ των υποψηφίων. Η απουσία έστω και ενός ακυρώνει τον σκοπό της συζήτησης για «όσο το δυνατό, πληρέστερη ενημέρωση των συμπολιτών μας σχετικά με τις προγραμματικές μας θέσεις» όπως τοποθετείται στην επιστολή σας.

4. Θα πρέπει να καθοριστούν εκ των προτέρων κανόνες για τη συζήτηση.

5. Ο συντονιστής της συζήτησης θα πρέπει να καθοριστεί από κοινού. Εκπρόσωπος του συνδυασμού ορίζεται ο υποψήφιος Σπύρος Παγώνης (τηλ. 6945434127)

Με εκτίμηση
Μάκης Φόρτες
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης
Με το συνδυασμό «Επτανησιακή Αναγέννηση»

Ρουπάκι:  Δεδομένου ότι δεν έχουμε λάβει την αρχική επιστολή από τον κ. Γεωργάτο μπορείτε να την διαβάστε στο ιστολόγιο Kefalos-net.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.