Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο ΑΝΩΓΗΣ

Α.Ο   ΑΝΩΓΗΣ
ΕΔΡΑ :  ΑΓ. ΘΕΚΛΗ
ΛΗΞΟΥΡΙ   28200
Α.Μ.Ε.Π.Ο  5213
ΑΦΜ 090092980
ΤΗΛ:6947431830
FAX: 2671097612
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 118/11-10-2010 

                              
              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Το Δ.Σ του Α.Ο ΑΝΩΓΗΣ νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο της Παλικής για την πραγματική αλήθεια και να υπενθυμίσει σε όσους έχουν την πραγματική ευθύνη, να μη μεταδίδουν ψευδείς και συκοφαντικές πληροφορίες και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
 Προφανώς έχουν μπερδέψει " ποια ομάδα διοικούν και σε ποια ομάδα έχουν κάνει οι ίδιοι τόσο κακό ". Για την ιστορία, μιλάμε για την διοίκηση του Παλληξουριακού.
1)  Η Ανωγή φταίει, που τιμωρήθηκε η ομάδα τους επειδή δεν πήγαινε στον αγώνα κυπέλου που είχανε με τη Δόξα δειλινάτων;
2)  Η Ανωγή φταίει που είχαν με την εικοσι μία (21) αγώνα ζωής, για να μείνουν στην κατηγορία και πήγαν στη Λειβαθώ χωρίς την κατάσταση υγείας των παικτών, ενώ η κατάσταση ήταν πεταμένη επι μια εβδομάδα στο γραφείο των διαιτητών στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου; Ο αγώνας δεν έγινε και η 21 πήρε τους βαθμούς.
3)  Η Ανωγή φταίει που παίκτης τους χτύπησε τον διοικητή, στον τελικό κυπέλου με τον Ολυμπιακό;
4)  Η Ανωγή φταίει, που παίκτες και Διοίκηση δεν πήγαν να πάρουν τα μετάλλια, θίγοντας το θεσμό;
5)  Η Ανωγή φταίει, που στον μπαράζ αγώνα με τον Ολυμπιακό βρίζανε και πετούσαν μπουκάλια στον διαιτητή και αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα; Για όλα αυτά τιμωρήθηκαν με στέρηση βαθμού ,αποκλεισμό και πρόστιμο 6.250¤, για τα οποία έχουν ακέραια την ευθύνη. Δεν τα πλήρωσαν και έτσι η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. τους απέβαλε απο το θεσμό, με εντολή της Ε.Π.Ο.
6)  Η Ανωγή φταίει για τις ψεύτικες ανακοινώσεις διαγραφής του χρέους με τις οποίες, όλο το καλοκαίρι, βομβάρδιζαν τον κόσμο και τώρα βρέθηκαν να χρωστάνε όλα όσα για τα οποία γιόρταζαν;
         ΑΠΟΡΟΥΜΕ που άφησαν ενα τοσο ιστορικό Σωματείο να διασύρεται έτσι για 6.250¤, αφού τα χρήματα αυτά θα τα έπαιρναν απο στιγμή σε στιγμή, απο επίσημο φορέα. Και τώρα ερχόμαστε στην ψήφιση τροποποίησης της προκήρυξης του πρωταθλήματος, που έφερε ο προεδρος της 21 και ορισμένα σωματεία.
Ο πρόεδρος της 21 ,μας είπε " για να περάσει η πρόταση, άν και παράνομη, χρειάζεται ομόφωνη απόφαση και απο τα δεκαπέντε σωματεία Α΄ και Β΄ ".
     Στην συνέλευση ήρθαν δέκα σωματεία, εκ των οποίων τα τέσσερα δεν είχαν φέρει εξουσιοδότηση απο το Δ.Σ για να μπορούν να ψηφίσουν, και άλλο ένα σωματείο, του οποίου ο εκπρόσωπος δεν είχε νόμιμη εκπροσώπηση, άρα δεν υπήρχε ομοφωνία σε καμία περίπτωση.
Εδώ, κατα τη γνώμη μας, έπρεπε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. να διακόψει τις διαδικασίες της Συνέλευσης και όχι να μας αφήσει να διαπληκτιζόμαστε. Η Ανωγή ψήφισε να μην επαναληφθεί η κλήρωση, καθώς και άλλο σωματείο ψήφισε το ίδιο. Τότε διεκόπη η διαδικασία, χωρίς να προφτάσουν και τα άλλα σωματεία να εκφράσουν τη γνώμη τους, αφου δεν θα υπήρχε ομοφωνία.
Τελειώνοντας, θέλω να υπενθυμίσω στον φίλαθλο κόσμο της Παλικής, πως η Ανωγή ήταν εκείνη που πριν απο τέσσερα χρόνια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πρότεινε στον Παλληξουριακό τη συνένωση των δύο σωματείων, για το καλό του ποδοσφαίρου στον τόπο μας. Στην αρχή δέχτηκαν και ενω εμείς κάναμε όλες τις διαδικασίες που έπρεπε, στο τέλος μας κορόϊδεψαν. Επι πλέον, κάποιοι παίκτες και κάποιοι της Διοίκησης μας αποκαλούν χωριάτες και κατσαπλιάδες. Μας έδιωξαν απο το πέντε επι πέντε (5Χ5) με την αιτιολογία πως έχουν χαρτί επίσημο απο τον Δήμο, ενώ δεν το είχαν ποτέ.
Τέλος, στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου, με τις ευλογίες των υπευθύνων, ο Παλληξουριακός έχει 2 αποθήκες για φύλαξη αθλητικού υλικού, ενω εμάς μας έχουν πετάξει στο λεβητοστάσιο.
Εσείς ας κρίνετε ποιοι πρέπει να ντρέπονται για το πως κατάντησαν τον ιστορικό Παλληξουριακό, να εξαρτάται απο την ψήφο του ενός και του άλλου για να μπορεί να παίζει στα πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.