Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.


ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ
Υπ.Δήμαρχος

Αργοστόλι 27 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς Μάρκος Κοτσιλίνης συζητά με της γυναίκες του νησιού

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010, στο ξενοδοχείο «ΦΩΚΑΣ» και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του υποψήφιου Δήμαρχου Κεφαλονιάς Μάρκου Κοτσιλίνη με τις γυναίκες του νησιού.
Οι γυναίκες αποτελούν πάντα την κινητήρια δύναμη της οικογένειας και της κοινωνίας. Και στην παρούσα συγκυρία των μεγάλων αλλαγών, που συντελούνται στην τοπική μας κοινωνία, ο λόγος και ο ρόλος τους έχουν πρωταρχική σημασία.

Για τον Συνδυασμό μας «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» τα ζητήματα που αφορούν την απασχόληση , την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των γυναικών και την ενίσχυση των κοινωνικών υποδομών υποστήριξή τους είναι πρωταρχικής σημασίας.

Η συμμετοχή των γυναικών σε όλα τα επίπεδα άσκησης της πολιτικής εγγυάται μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία.

ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.