Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κοντραστάρος: εεε!!! Αλέστος!

ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟΣ  Ж
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ -Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΣ !
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ !
ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ !
ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ !

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΤΕ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΡΙΜΑΣΑΝ! … ( ; )
ΣΤΕΙΡΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΥΤΣΟ ΒΑΚΑΛΑΟΥΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑΔΕΣ, ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ!
ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΩΝ ΒΑΠΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ, ΚΕΡΑΤΕΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΒΓΑΡΤΕ ΜΕΣΑΘΕ ΤΣΟΥ Τ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΙ ΜΠΟΥΡΔΑΡΙΕ ΤΣΟΥ!
ΚΑΜΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙ
ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕΙΣ ΑΝΘΟΙ ΑΚΡΙΒΑ
ΔΟΞΑΣΕ ΤΣΟΥ ΤΙΜΙΟΥΣ ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΤΣΟΥ ΑΤΙΜΟΥΣ

ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ :


  1. Πρώτη ομιλία του υποψηφίου 10/10/10 στη Γρούσπα το σούρουπο.
  2. Την ονομασία του συνδυασμού θα την μάθουμε εκεί, την Κυριακή 10/10/10. Στο φινάλε θα ακουστούν τα πρώτα αδέρφια τση παράταξης. Όσοι θέλουν να συμμετέχουνε στο ψηφοδέρτιο μπορούνε να έρτουν η ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΟΥ ΒΡΟΥΜΕ εμείς! Μέρος τση ομιλίας του Κοντραστάρου θα γραφτεί στα μπλόγκια την επομένη Δευτέρα 11/10/10.
  3. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε όποτε σας έρτει πριν την Κυριακή των εκλογών.
  4. ΕΜΕΙΣ θα σας τηράξουμε το παρελθόν και άμα… Γλέπουμε!!! Όχι σαν τσους άλλους όπως κι όπως, ότι κι ότι!( με το κεφάλι…).
  5. Άμα κωλύεστε δε θα σας καταραστούμε…Μα να γράψετε τη συμπαράστασή σας στα διαδίκτυα.
  6. Μετά την έναρξη του αντιεκλογικού αγώνα την Κυριακή 10/10/10. Θα μαθένεται νέα μας για τα τσιμπούσια και τσου λόγους μας καθώς και άλλα καπριτσιόζα, κοντράτα και ραπόρτα μας από τα ελεύθερα μπλόγκια τση Κεφαλονιάς… ΑΜΑ ΠΙΑ!!!

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΤΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ, ΠΑΡΑ ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΗΝ
πα.νδ-συν.κ-λα.οι-κα@gr

Όποιοι μας έχουνε για γελοίους…Γελάνε τα μούτρα τσου!
«Να πα να ψηφίσουνε τσου άλλους τσου σοβαρούς !!!» Όπως είπε ο κ. Πρόεδρος.

4 σχόλια:

  1. Βοήθεια σας ο άγιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μνήσθιτί μου ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΕ όταν έλθεις εν τη γραμματεία Σου
    Μην ξεχνάς υπάρχουν και οι ΕΜΠΥΡΟΙ. ( έκλεψα λίγο Major).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟΣ10 Οκτ 2010, 12:14:00 π.μ.

    Ρουπάκιδες σας προσδοκάω ! Γραφιάδες, αναγνωσταρέοι, όλοι στη μάζωξη!!!
    Σταράτε σε θέλω απά στη Γρούσπα σήμερης…και εσέ κι όλο σου το σόι να γένει μπούγιο…Περικάλώ και τον επάνωθέσου να ρτει … Όχι τον ανώνυμο!…Τον Άγιο!!! Εμείς δε βολιδοσκοπούμε του Αγίου τα νιτερέσα !... Δε γλύφουμε τσ’ Αγίους να μη βρωμά το κουφάρι μας στον ψόφο!... Θέλουμε τον Άγιο για να του πούμε ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε μαζί του κι άσε τσου παραλέκατους να ψηφίζουνε χρώματα και μπογιές …
    Να κάνουνε τσιριρί-τσιριρί τσου κολομπαράδες του σύμπαντος και να παίζουνε τρομπόνι τσοι διψασμένες κόμπρες του χρυσού!!!
    Και τη να μελετήσεις , μα την αλήθεια!. . . Ζώα και οι κυνηγοί, ζα και οι κυνηγημένοι… αλλάζει ο ρόλος μοναχά! Μα εμείς είμαστε με τσου πολλούς κι ευκειό φοβούνται οι λίγοι!!! ΜΗ ΟΡΕ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΟΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!
    πα.νδ-συν.κ-λα.οι-κα@gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ούλοι θ μαστε εκεί άγιε! Καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.